KİMSE SİZE HARAM LOKMA YEDİ DİYEMEZ

Gül Küçük Sanayi Sitesini ziyaret eden Başkan Başdeğirmen’e esnaf, “Isparta halkı olarak seni biliyoruz. Şükrü Başkan yandaşlarına, kardeşlerine çıkar sağlamadı.

ISPARTA Yayın: 15 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 15.03.2024 14:19:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kimse size haram lokma yedi diyemez” diyerek seçimlerde tam destek mesajı verdi. 
Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, bir taraftan mahallelerde mitinglerine devam ederken, diğer taraftan da esnaf gezilerini sürdürüyor. 
Esnafların Ramazan ayını tebrik eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, son olarak da Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. 
Esnafların sıcak ve samimi karşılamalarıyla karşılaşan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, önümüzdeki döneme ilişkin hazırladıkları projelere yönelik esnafa bilgi verdi. 
Esnaf da Başkan Başdeğirmen’e görev süresi içerisinde yaptığı çalışmalar, hayata geçirdiği projelerle şehre değer kattığını söylediler. Esnaf, “Güneş enerjisi santralleri çok güzel, Meydan AVM için söylenecek hiçbir şey yok. Kirazlıdere’yi, Andık’ı yaptınız şehrimize birbirinden güzel değerler kazandırdınız. Arkanızdan konuşulanları duyduğumda hakikaten çok sinirleniyorum. Bu kadar hizmeti insanlar görmüş. Şükrü başkan çalmadı. Şükrü Başkan yandaşlarına, kardeşlerine çıkar sağlamadı. Kimse size haram lokma yedi diyemez. Isparta halkı olarak seni biliyoruz. Alın terinle hizmet etmeye çıktın ve çok başarılısın, bizlerde yanınızdayız” dedi. 
Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen de “Rabbim çok daha güzel hizmetleri bizlere yapmayı nasip etsin. Allah tüm vatandaşlarımızdan razı olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.