SÖNMEZ ISPARTA'NIN SUYUNUN KONYA'YA AKTARILMASINA MÜDAHALE ETTİ

Mehmet Uğur Gökgöz'den sonra bir açıklama da MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez'den geldi.

ISPARTA Yayın: 18 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 18.08.2023 11:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DSİ Konya 4. Bölge Müdürlüğü’nün kendilerine 34 km uzakta olan Isparta-Aksu havzasındaki suyu Beyşehir gölüne taşımaya çalışması tepki topladı.
Bu gelişme üzerine harekete geçen MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile görüştü.
Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Sönmez, Ülkemiz ve Isparta için önemli bir değer olan Eğirdir Gölünü Kurtarma Projesini görüşmek ve Eğirdir Gölü ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi almak üzere Devlet Su İşleri(DSİ) Genel Müdürü Sn. Mehmet Akif BALTA beyi ziyaret ettim.
Genel Müdürümüz ile yaptığımız görüşme sonucunda bu ay sonuna kadar Aksu Havzasında bulunan Su Kaynağı ile ilgili görüşmelerin başlayacağını, bunun sonucunda Eğirdir Gölüne kavuşturulması noktasında ivedi bir şekilde çalışmaların başlatılacağını ifade etti” ifadelerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.