DEPREME DİRENÇLİ ISPARTA ÇALIŞTAYI DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda çalışma grupları birer sunum gerçekleştirerek katılımcılara görüş alış verişinde bulundu.

ISPARTA Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 14:59:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlimizin depreme yönelik hazırlık çalışmalarının gözden geçirilmesi ve alınması gereken tedbirlerin kapsamlı bir şekilde değerlendirilmesi amacıyla, 13-14 Haziran 2023 tarihlerinde Depreme Dirençli Isparta Çalıştayı gerçekleştirilmişti. Çalıştayın ardından 76 paydaşın oluşturduğu 5 grup tarafından yapılan çalışmalar Isparta Valiliği’nde Vali Aydın Baruş başkanlığındaki toplantıda ele alındı.

Toplantıya ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Vali Baruş toplantı başında yaptığı açıklamada çalışmanın Isparta’nın depreme hazırlık çalışmalarının daha sağlıklı yapılmasına büyük katkılar sunacağına olan inancını dile getirerek yakın zamanda büyük kayıplar verdiğimiz depremlerden de ders çıkararak çalışmanın Isparta’nın gelecekte karşılaşabileceği afetlerde kendilerine yol göstereceğini söyledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.