KEMER’DE 100 KİŞİLİK CUMHURİYET BANDOSU KURULUYOR

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatları ile Türkiye Cumhuriyet’inin kuruluşunun 100’ncü yılı dolayısıyla Kemer’de gençlerden oluşan 100 kişilik Cumhuriyet Bandosu kuruluyor.

ANTALYA Yayın: 18 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 18.06.2023 20:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası ile Antalya Üstün Kent Orkestrası üyelerinin bir araya getirdiği 100 kişilik Cumhuriyet Bandosu, çalışmalarına başladı. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ayrı bir renk katacak olan Cumhuriyet Bandosu’nun şefliğini Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası ile Antalya Üstün Kent Orkestrası’nın da şefi olan Furkan Üstündağ yapacak. 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer’in gençlerinden oluşan Cumhuriyet Bandosu’nun Kemer’e ayrı bir renk ve heyecan katacağına inandığını söyledi. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şanlı Türk milleti tarafından birçok bedel ödenerek kurulan Cumhuriyet’in 100’ncü yılında Kemer’de 100 kişilik Cumhuriyet Bandosu kurulmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Cumhuriyet Bandosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında da sahne alacak. Kemerimize ayrı bir heyecan katacak. Furkan Üstündağ’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.