ULUBORLU BELEDİYE BAŞKANI BAKIR'DAN ŞEHRÜL-EMİN BAŞDEĞİRMEN'E ZİYARET

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e tebrik ziyaretleri sürüyor.

ISPARTA Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 10:45:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e tebrik ziyaretleri sürüyor. Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır ve Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, Başkan Başdeğirmen’i ziyaret etti. Belediye Başkanı Başdeğirmen ziyaretle ilgili olarak, “Yeni dönemimiz için tebriklerini ileten, hayır dualarında bulunan tüm hemşehrilerim ile nazik ziyaretlerinden dolayı Uluborlu ve Senirkent Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımıza Geleceğin Şehri Isparta’mız için hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.
Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, abi belediye konumunda olan Isparta Belediyesi’nin her zaman destekçileri olacaklarına yürekten inandıklarını belirterek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.