AHMET TURAL VE PARTİ ÜYELERİ HELVA İKRAM ETTİLER

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural ve partililer tarafından Regaib Kandili dolayısıyla, Mimar Sinan Camii önünde vatandaşlara helva ikram edildi.

ISPARTA Yayın: 12 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 12.01.2024 12:40:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mübarek üç ayların başlaması ve Regaib Kandili dolayısıyla İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, İl Başkanı İbrahim Tekeli, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ve partililer tarafından Mimar Sinan Camii önünde ikindi namazı sonrası yapılan duanın ardından vatandaşlara helva ikram edildi.

Vatandaşlarla tokalaşan ve sohbet eden İyi Parti Belediye Başkan Adayı Tural, tüm hemşehrilerinin mübarek üç aylarını ve Regaib Kandilini kutladı. Başkan Adayı Tural,  “Bu mübarek günlerin başta kardeşlerimize, ülkemize, İslama alemine ve gönül coğrafyamıza hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Bizler bu mübarek günlerde Ispartamızı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için sokak sokak gezip vatandaşlarımızla bir arada oluyoruz. 

Onların sorunlarını beklentilerini dinliyor ve çözüm odaklı projelerimizi proje ekibimize iletiyoruz. İlerleyen süreçte projelerimizi tek tek açıklayacağız. İnşallah bu mübarek günler içerisinde neticelenecek seçim sonuçları hakkımızda hayırlısı ile sonuçlanır. Bir kez daha tüm hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin kandilini tebrik ediyorum” dedi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.