BAŞKANIMIZIN HİZMETLERİYLE GURUR DUYUYORUZ

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Mehmet Tönge Kapalı Pazaryerinde esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlarla bir araya geldi.

ISPARTA Yayın: 12 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2024 16:06:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Pazarcı esnafı mahalleye kazandırılan kapalı pazaryerinden çok memnun olduklarını belirtirken vatandaşlar da “Başkanım yaptıklarınızla gurur duyuyoruz. Sizi her zaman takdir ediyoruz, desteğimiz sizinle” dediler. 

Isparta Belediyesi, Mehmet Tönge Mahallesi’nde ihtiyaçlar doğrultusunda pazaryerini kapalı pazaryeri haline getirmişti. Kapalı pazaryeri sayesinde esnaf ve vatandaşlar rahat bir şekilde alışverişlerini yapabiliyor. Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Mehmet Tönge Mahallesi Kapalı Pazaryerinde esnafları ziyaret etti, hayırlı işler, bereketli kazançlar dileklerini iletti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Başdeğirmen, yeni dönemde daha da güzel hizmetleri Isparta’ya kazandıracaklarını vurguladı. Başkan Başdeğirmen kendisini coşku ve sevgi seliyle karşılayan esnaf ile vatandaşlardan 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. 
Vatandaşlar, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e şehre kazandırdığı hizmetler ve projelerden dolayı teşekkürlerini ileterek, “Yaptıklarınızla gurur duyuyoruz. Kirazlıdere, Andık’ı yaptınız. Bizim çocukluğumuzu bize kazandırdınız. Bizim çocukluğumuz orada geçti. Sizi takdir ediyoruz. Başarılarınız daim olsun. Desteğimiz sizlerle yeni dönemde daha da güzel hizmetler bekliyoruz” dediler. 
Fransa’da yaşadığını belirten bir vatandaş da Başkan Başdeğirmen’i çok sevdiğini belirterek, “Başkanım kalbimizdesiniz. Isparta’mız için güzel hizmetler yapıyorsunuz. Rabbim sizleri başarılardan başarılara koştursun inşallah” diye konuştu. 
Pazarcı esnafı ise Mehmet Tönge Kapalı Pazaryerinin çok güzel olduğunu ifade ederek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Esnaf, “Esnaf olarak pazaryerinden çok memnunuz. Çok mükemmel oldu. Başkanım teşekkürler, bu hizmeti kimse vermez. Bizi yağmur ve kıştan kurtardınız. Her hizmet çok güzel. Kirazlıdere, Andık var. Desteğimiz sizinle” ifadelerinde bulundu. 
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in esnaf ziyaretine eşlik eden Mehmet Tönge Mahallesi Muhtarı Osman Kınay, “Başkanımız sürekli olarak mahallemize gelerek, çeşitli hizmetlerin yapılmasını sağladı. Belediye başkanımız mahallemize kapalı pazaryeri kazandırdı, okulumuzun yapılmasına çok büyük destek verdi. Mahallemizin birçok eksiği vardı, başkanımız bu eksikliklerin giderilmesine bize yardımcı oldu. Isparta’mızda 2 tane altgeçit var bir tanesi bizim mahallemizde yapıldı. Başkanımıza teşekkür ederiz. Mahallemiz merkeze uzak olmasına rağmen fevkalade hizmetler aldı. Başkanımıza mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı şahsım ve mahallem adına teşekkür eder her zaman hep beraber olduğumuzu bildiririm” görüşlerinde bulundu.
44 mahallenin de ayrı değerde ve ayrı güzellikte olduğunu ifade eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, tüm mahallelere en güzel hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi. Mehmet Tönge Mahallesi’nin önceki dönemlerde hizmeti az alan mahallelerden bir tanesi olduğuna değinen Başkan Başdeğirmen, “Bu mahallemizde de gece gündüz hizmetlerimizi yerine getirdik. Mahallelimizin hizmetlerimizden memnuniyetini de yerinde gördük. Yeni dönemde de daha güzel hizmetleri yapmak istiyoruz. Muhtarlıklar bizim için önemli. Çünkü mahallenin ihtiyaçlarını bize muhtarlar bildiriyorlar” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.