AKP'Lİ VEKİLLER BAKANLAR İLE GÖRÜŞMELERE DEVAM EDİYOR

AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun Ankara'da Kapı Kapı ziyaret turlarına devam ediyor.

ISPARTA Yayın: 04 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 04.08.2023 10:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun Ankara'da Kapı Kapı ziyaret turlarına devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin, ve beraberinde AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı ardından Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı ziyaret ettiler.

BU GÖRÜŞMELER VE ZİYARETLER ÇOK ÖNEMLİ

Su seviyesi ile ciddi sıkıntılar ile karşı karşıya kalan Eğirdir gölünün sorunlarının çözülmesi ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Bu kapsamda özellikle vahşi sulardan Kapalı sistem sulamaya geçişi ve Eğirdir'e ilave kaynak suyunun temin edilmesi konusunda detaylı çalışmalar ve istişareler gerçekleştirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı bir koordinasyon içinde soruna çözüm üretilmesi kararlaştırıldı. Ön çalışmalar tamamlandıktan sonra detaylı bir değerlendirme toplantısı ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

Hem bakanlıklardaki teknik personel ve Isparta Milletvekilleri ile birlikte sorunun çözümü noktasında önemli adımların atılacağı bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.