MEHMET TURHAN MHP ISPARTA TEŞKİLATLARINI ZİYARET ETTİ

“Göstermiş oldukları sıcak ve yakın ilgilerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Teşkilatlarımız var olsun, birliğimiz daim olsun”

ISPARTA Yayın: 20 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.12.2023 11:11:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MHP Isparta Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Turhan, ekip arkadaşlarıyla birlikte MHP İl Başkanı Ahmet Önder Topçu, Merkez İlçe Başkanı Av. A. Oğuzhan Pesen ile Ülkü Ocakları Başkanı Av. Alperen Anıl ve Yönetimlerini ziyaret etti.

“Göstermiş oldukları sıcak ve yakın ilgilerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Teşkilatlarımız var olsun, birliğimiz daim olsun” diyen Mehmet Turhan, teşkilat ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda birlik beraberlik üzerinde durduklarını söyledi.

Turhan; “Tüm aday adayları ve eski - yeni tüm teşkilatlarımız ile birlikte hep beraber yoğun bir çalışma içerisinde olacağız ve 31 Mart’ta çalışmalarımızı başarı ile sonuçlandırıp, ilk değil yeniden üç hilalli bayrağımızı Isparta Belediyesine dikerek dalgalandırmaya devam edeceğiz inşallah” açıklamasını yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.