ISPARTA BELEDİYESİ'NDEN UYARI; SULAR KESİLECEK!

Isparta Belediyesinden Zorunlu su kesintisi duyurusu yapıldı.

ISPARTA Yayın: 17 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.07.2023 16:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Söz konusu açıklamada şöyle denildi; “Isparta Belediyesi İçme Suyu Arıtma Tesisleri civarında meydana gelen içme suyu hattı borusunun patlaması dolayısıyla meydana gelen arızanın tamiratına başlanmıştır.

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünce saat 11.30 itibariyle başlatılan tamirat çalışmaları dolayısıyla belli bölgelere su verilememe durumuyla karşılaşılabileceği, çalışmaların saat 14.30 itibariyle tamamlanmasının planlandığı bildirildi.

Buna göre yukarıda belirtilen saatler arasında, Halife Sultan Mahallesi, Halıkent Mahallesi, Sidre Mahallesi ile Emre Mahallesi ve Ayazmana Mahallesinin bir bölümüne su verilemeyebilir.

Tamirat ve yaşanabilecek kesinti dolayısıyla ilk su verilmesi esnasında tamirattan kaynaklı suların bir miktar bulanık akabileceği, çalışmaların erken bitmesi halinde belirtilen süreden önce su verilebileceği, vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları önemle duyurulur” denildi. 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.