GÜLER KÜÇÜKEROĞLU: İLLA BAŞARACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) İl Başkanlığı tarafından Isparta Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Belediye Başkanı Aday Tanıtım Toplantısına yoğun ilgi oldu.

ISPARTA Yayın: 05 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.02.2024 12:21:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Toplantıya MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez, İl Başkanı Önder Topçu, Merkez İlçe Başkanı Oğuzhan Pesen, KAÇEP Başkanı Fatma Cıgalı ve Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Anıl, adaylar ve partililer katıldı.
Tanıtım toplantısına 22 belediye başkan adayı tanıtıldı.
MHP’nin Uluborlu Belediye Başkan Adayı Güler Küçükeroğlu’na partisinden büyük destek var.
Partisinin tek kadın başkan adayı olan Küçükeroğlu’na tanıtım toplantısında il, ilçe teşkilatları tam destek verdi.
MHP’nin Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, tüm adaylara başarılar diledi. Uluborlu’nun Kadın adayları eğitimci Güler Küçükeroğlu’nun da seçimlerde iddialı olduğunu söyleyen Milletvekili Sönmez, başarılı olacağına yürekten inandığını ifade etti.
Uluborlu Belediye Başkan Adayı Güler Küçükeroğlu ise İl, merkez ilçe, Kaçep başkanı ve yönetimine ve Milletvekili Basri Sönmez’e teşekkür ederek, “Bu memleketin evladıyım. Kime selam gönderdiysek onların ardınca gideceğiz. Tarihte onları kim muzaffer kıldıysa ona güveneceğiz. İlla başaracağız... İlla başaracağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.