32 GENÇLİK LİDERİ TARAKÇI'DAN SON ÇAĞRI

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı İnegölspor maçı öncesi....

ISPARTA Yayın: 18 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2024 14:25:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı İnegölspor maçı öncesinde 32 Gençlik Taraftar Grubu Lideri Uğur Tarakçı taraftarlara seslenerek maça davet etti.

Isparta'nın en büyük marka değerinin Ispartaspor olduğunu ve Ispartaspor taraftarı birlik olduktan sonra başaramayacağı şey olmadığı ifade eden 32 Gençlik Taraftar Grubu Lideri Uğur Tarakçı taraftarları maça davet etti.

32 Gençlik Taraftar Grubu Lideri Uğur Tarakçı sosyal medyadan yaptığı çağrı mesajında şı ifadelere yer verdi;

“Değerli renktaşlarımız;
Bölünmeden, kırmadan, dökmeden tek gayesi Ispartaspor olan kimseler olarak her şeyi bir kenara bırakıp takımımıza tam destek için birlik olma vaktidir. Ispartaspor'a gönül vermiş herkesi PAZAR günü oynanacak Ispartaspor , İnegölspor maçı için saat 15:00'da maraton tribününe davet ediyoruz ,

Sezonun ilk devresinde Deplasman organizasyonu yaptığımız Bursa İnegöl'de yaşanan Türk Futboluna ve Türk tribün gruplarına yakışmayan bazı inegölspor'lu kendini bilmez şahıslar veya gruplar tarafından otobüslerimiz taşlanmıştı 90 dakika küfür edildi . Ayrıca İnegölspor futbolcularının da bazıları futbolcularımıza tahrik edici , saldırgan tavırlarda bulunmuşlardı .
(taşlayan arkadaşlar özürlerini dilemişlerdir.)

Maç gergin bir atmosferde olacağının bilincindeyiz , bizler her zaman olduğu gibi kendimize yakışanı yapacağımızdan , asla taşlama , hakaret , tehdit vb. şeyler olmayacağından kimsenin şüphesi olmasın . Biz büyüğüz. Isparta'nın ve Ispartaspor'un menfaatleri bizim için herşeyden önemlidir.

“Isparta'mızın en büyük marka değeri tabiri caizse evladı Ispartaspor'dur . Ispartaspor başarılı oldukça, kazanan Isparta halkı Isparta esnafı olacaktır. O yüzden tüm Isparta'lıları en büyük değerimiz olan Ispartaspor'a sahip çıkmaya ve birlik olmaya devam ediyorum. Isparta halkı, Ispartaspor taraftarı birlik olduktan sonra başaramayacağı şey yok” açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.