BAŞDEĞİRMEN’İN 14 MART TIP BAYRAMI DOLAYISIYLA YAYIMLADIĞI MESAJI

14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum...

ISPARTA Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 15:25:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Sağlıklı olmak ve sağlıklı kalmak, hayatımızın en değerli unsurlarından biridir. İnsanların en zor zamanlarında yanlarında olan, canlarımızı emanet ettiğimiz ve her zaman özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Sağlık çalışanlarımızın insanlık için yaptıkları fedakarlıklar ve özverili çalışmalar, takdire şayan ve övgüye değerdir. 
Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi, insanların daha sağlıklı ve daha mutlu hayat sürmesi için milletimize ve insanlığa hizmet veren sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta görevleri başında şehit düşenler olmak üzere ebediyete irtihal eden sağlık çalışanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.