VATAN’A 72 BİN METREKARELİK BOTANİK PARK PROJESİ

Vatan Mahallesi hazır ve kararlı, Başkan Başdeğirmen’le durmak yok yola devam

ISPARTA Yayın: 19 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 19.03.2024 14:09:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 8 dk.
Google News

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Vatan Mahallesi Mitinginde, mahalleye 72 bin metrekarelik Botanik Park müjdesini verdi.  ‘Büyük Başkan’ sloganları atılan Başdeğirmen, kendisine yönelik iftira ve yalan kampanyalarına ilişkin de “Az kaldı, 12 gün sonra o şamarı yediklerinde yalanla dolanla bu işler olmuyormuş denecek. Benim vatandaşım aklı başında sizin yalanlarınıza inanacak değil ki” dedi.

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, mahalle mitingleri kapsamında Vatan Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Vatan Mahallesi tarihi günlerinden birini yaşarken, alana meşaleler ve ‘Büyük Başkan’ sloganlarıyla giren Başkan Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte vatandaşlara karanfil dağıttı. 
Vatan Mahallesi Mitingine AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, parti teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı.  

ÇOK GÜZEL HİZMETLERİN ALTINA İMZA ATACAĞIZ
Başkan Başdeğirmen’in 5 yıllık hizmet sürecinde 150’nin üzerinde çalışmaya imza attığını söyleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, “31 Mart’ta da siz Vatan Mahallemizin sakinleri ve Isparta’mızın güçlü desteğiyle sandıktan güçlü bir şekilde çıkarak önümüzdeki 5 yılda da şehrimize AK Parti kadrolarıyla çok güzel hizmetlerin altına imza atacağız” dedi. 

ESERİ OLMAYANLARA SÖYLEDİK BİRİLERİNE DOKUNMUŞ
Fatih ve Zafer Mahallesi mitinginde ‘eşek ölür kalır semeri, yiğit ölür kalır eseri’ sözünü söylediğini hatırlatan AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de “Birilerine dokunmuş, biz eseri olmayanlara söyledik. Eseri olanlara lafımız yok. Eseri olan belediye başkanımız burada, AK Parti iktidarı burada, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları burada. Eseri olmayanlarda yeller esiyorsa biz ne yapalım” ifadelerinde bulundu. 

MİLLETİN PARASI MİLLETE HARCANDI
Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz kendilerinin bir bütün olduklarını ve parti olarak beraberce hareket ettiklerine değindi. Gökgöz, “Isparta’nın göbeğindeki ITKM’yi 25 yıllık zulümden sonra belediye başkanımızla halkımızın hizmetine sunduk mu? Yıkılmaya yüz tutmuş otoparkları güçlendirdik. Yıkılmaya yüz tutmuş, kargacık, burgacık, kubbecikleri olan bir otogar vardı, oradan sökülen demirleri başkanımız ne yaptı biliyor musunuz? 5 tane kapalı pazaryeri kurdu. Yine milletin parası yine millete harcandı. 31 Mart’ta güçlü iradenizle Şükrü başkan ve ekibini siz görevin başına geçirin bizde teşkilatımızla, milletvekili kardeşimle beraber Isparta’nın çehresini değiştirebilmek adına elimizden gelen gayreti göstermenin heyecanını yaşayalım” görüşlerinde bulundu. 

ÖNCE KİME RAKİP OLDUĞUNA DİKKAT ETSİN
Muhalefetin her gün yalan ve iftiralar üzerinden Şükrü Başdeğirmen’i karalamaya devam ettiğini belirten AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, “Olmadı, kıymetli eşine, ailesine iftiralar atıp, haberlerle ilgili tekzipler yayınlanmasına rağmen bunu gündeme taşımaya çalışan bazı basiretsiz isimler var. Kendisine efsane başkan lakabı takmış. Sorduğumuzda ‘Ispartaspor’da başkanlık yaparken, bir üst lige çıkarmış. Eyvallah Allah razı olsun, emeği varsa kendisine teşekkür ederiz. Ancak onun şansı şu, eğer ki, Şükrü Başdeğirmen siyaseti, belediye başkanlığını tercih etmeyip Ispartaspor başkanlığı tercih etseydi bugün şampiyonlar liginde top koşturan bir Ispartaspor olurdu. Önce kime rakip olduğuna dikkat etsin. Yalanlarına iftiralarına da devam etsin. Çünkü tutmaz, biz Ispartalılar hala duvarlarında Şükrü Başdeğirmen yazan o sevda caddesinin, gönül sokağında oturup sayın başkanımıza destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

BİZİM TOKATLA, KOL BACAK KOPARMAKLA İŞİMİZ YOK 
Seçmenden 31 Mart’ta sandıkta kimseye tokat atmamasını isteyen Er, “Bizim tokatla işimiz yok. Kol bacak koparmayla işimiz yok. Biz sandıktan gönüllerle çıkmak istiyoruz. Sandıktan büyük bir oyla sevgiyle çıkmak istiyoruz. Herkesi kucaklamak istiyoruz” dedi. 

ALNIM AK BAŞIM DİK
‘Şükrü Başkan’ sloganlarıyla büyük sevgi seliyle kürsüye çıkan Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in hedefinde muhalefetin son günlerde kendisine yönelik yalan ve iftiralarla dolu söylemleri vardı. Başdeğirmen, “Bugün sizin karşınıza alnım açık başım dik geldim. Çünkü o günlerde sizden oy isterken, sizlere verdiğim sözler vardı. O sözlerimi yerine getirmenin haklı gururu ile karşınızda dimdik ayakta duruyorum” ifadelerinde bulundu. 

10 YIL BU EZİYET NİYE ÇEKTİRİLDİ
5 yıllık görev sürecini değerlendiren ve kazandırılan yatırımlardan bahseden Başkan Başdeğirmen, ITKM’nin tamamlandığını dile getirirken, “10 yıl boyunca kötü kokuyu çekmek zorunda mıydınız? Biz geldik 6 ay sonra koku kalmadı, demek ki yapılabiliyormuş. Neden 10 yıl bu eziyet çektirildi. Çocuklarınızı balkona çıkaramadınız, çamaşırınızı asamadınız. Pencerelerinizi açamadınız. Becerikli bir yönetim geldi, halletti, demek ki yapılabiliyormuş” dedi.  

Karşısında 3 farklı partiye mensup rakipleriyle seçime girdiğini söyleyen Başkan Başdeğirmen, “Bizimle uğraşan 3 farklı rakibimiz var. Sürekli bize iftiralarda bulunan yalan konuşan yalanla dolanla işi götürmeye çalışan bir ekip” ifadelerinde bulundu.  

KONUM ATMAZSANIZ BULAMAZ
Bir adayın ‘Efsane Başkan’ olarak kendisini adlandırdığını hatırlatan Başkan Başdeğirmen, “Bu mahallemize geldi mi bilmiyorum. Geldiğinde kendisine bizim 44 mahallemiz var, kendisinden rica edin, bir 5 tanesini sayıversin. Deyin ki, ‘bizim şu yan taraftaki mahallemizin ismi ne’ diye soruverin. Isparta’ya ‘hizmet edeceğim’ diye geliyorsun, ‘Isparta’ya belediye başkanı olacağım’ diyorsun, Isparta’nın kaç tane mahallesi var onu bilmiyorsun. Yanında kimse olmasın, şuradan arayın, ‘ben Vatan mahallesindeyim gelir misin?’ deyin bilmiyorum ya Gölcük’e gider ya Hızırbey’e gider. Gerçekten gelmesini istiyorsanız konum atın, konum. Konum atarsanız bulur, atmazsanız bulamaz. Bu insanlar ‘ben şunları yapacağım’ diye konuşsalar bunlara biz nokta kadar cevap vermeyiz. Cevap da vermiyoruz ancak bizlerde bir şey söylemedikçe sanki onlar haklı gibi bir duruma düşmeye çalışıyorlar. Onlara her yol mubah. Az kaldı, 12 gün sonra o şamarı yediklerinde yalanla dolanla bu işler olmuyormuş. Benim vatandaşım aklı başında senin yalanlarına inanacak değil ki” şeklinde konuştu.  
VATAN’A 72 BİN METREKARELİK BOTANİK PARK PROJESİ
Bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden ve yeni dönem projelerinden bahseden Başkan Başdeğirmen, yeni projelerden bir tanesinin de Vatan Mahallesinde yer alacağını müjdeledi. Vatan Mahallesinde tam 72.000 m2’lik alanda, gelecek nesillere yapılan bir yatırım olarak yerini alacak olan Vatan Botanik Parkında, Isparta’ya özgü endemik bitkiler yer alacak. Rekreasyon, dinlenme ve piknik alanlarının da tasarlandığı park alanında gelen ziyaretçilere keyifli vakit geçirebilecekleri bir ortam sunulacak park çevreye duyarlı bir yaklaşım sunacak eko turizme büyük katkı sağlayacak. Başdeğirmen, “Bu alanı 2 bakanlığımızla ortak olarak yapıyoruz. Bakanlıklarımızdan izinlerini aldık, bu mahallemize yakışan bu parkı en kısa zamanda yapıp hizmete sunacağız” görüşlerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.