GÜLCÜ MEYDANLIĞI EN GÜZEL CEVAPTIR

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, soğuğa rağmen Gülcü Meydanlığını hınca hınç dolduran vatandaşlara seslendi.

ISPARTA Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 11:53:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 9 dk.
Google News

Başdeğirmen, “Siyasettir, yarışın içinde rekabet olur. İftiraların hiçbirini kafamıza takmıyoruz, kim ne derse desin umurumuzda değil. Bugün en soğuk günlerden ve en kalabalık mitinglerimizden birini yaşıyoruz. O yalanlara, dolanlara, iftiralara, saldıranlara en güzel cevap bu Gülcü Meydanlığıdır” dedi.

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen Gülcü Meydanlığında, Gülcü, Hisar ve Sidre Mahallesi sakinlerine seslendi. Mitinge AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, belediye ve il genel meclisi üyesi adayları ile meydanı hınca hınç dolduran vatandaşlar katıldı. Büyük coşku ve meşalelerle karşılanan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen yeni döneme ilişkin hazırladığı projelerle ilgili bilgiler verirken, kendisine yönelik yalan ve iftiralara ilişkin konuştu. 

1,5 YILDA ITKM’Yİ YAPTIK, 6 AYDA KÖTÜ KOKUYU GİDERDİK
5 yıllık hizmet sürecinden bahseden Başkan Başdeğirmen, “Bizim için önemli olan vermiş olduğumuz sözleri yerine getirerek karşınıza çıkabilmek. Yeniden 5 yılın vizesini isterken geçmiş 5 yılda yaptıklarımızla sizlerin karşısına geliyoruz. Eğer vermiş olduğumuz sözleri yerine getiremeseydik sizlerin karşısına çıkabilir miydik? Çıkamayız” derken, seçimlerden önce şehrin 4 büyük sorunu olduğunu söylediklerini ve bunların çözüme kavuşturulduğunu belirtti. ITKM, kötü koku sorununu hallettiklerini aktaran Başdeğirmen, “1,5 yıl içinde ITKM sorununu ortadan kaldırdık. 5 bin konut sözümüz vardı, 1002 TOKİ konutunu teslim ettik. 1350 tanesinin ihalesi geçen yıl meydana gelen deprem dolayısıyla ertelenmek zorunda kaldı. Onu da biz yapacağız, bizden başkası yapamaz. 2900 konutu da yaparak sizlere teslim edeceğiz. Toplamda 6000’e yakın konut arazimizi devletimize teslim ettik. Önümüzdeki günlerde bunların yapımı da başlayacak. 10 yıldır çekilen kötü kokuyu 6 ayda çözdük. 10 yıldır çekilen bu koku 6 ayda gideriliyordu neden giderilmedi? Bunu sormaya hakkımız yok mu?” diye sordu. 

O GÜN TEŞEKKÜR EDENLER BUGÜN 
ELEŞTİRİYOR SİYASET BÖYLE OLMAMALI
Isparta’daki trafik sorununun çözümüne yönelikte ciddi adımlar attıklarını belirten Başkan Başdeğirmen, “Küçük dokunuşlarla trafikte önemli adımlar attık, yollarımızı daha kullanılabilir hale getirdik. Bugün beni eleştiren, rakip olan arkadaşımız ‘yüzde 37 yaptığınız çalışmada trafik rahatladı ve akaryakıt tasarrufu sağladık. Size teşekkür ediyoruz’ dedi. Bugün Isparta trafiğinden şikâyet ederek bizi eleştiriyor ancak bunu yapınca konusuyla alakalı da olduğu için o gün bu açıklamayı yapmıştı. Bunu unuttular yapılan bu çalışmayı eleştirmeye başladılar. Siyaset böyle olmamalı” şeklinde 

ATILAN İFTİRALARA EN GÜZEL 
CEVAP GÜLCÜ MEYDANLIĞIDIR 
1 Nisan’da sandıkları patlatın çağrısında bulunan Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Sizler sandıkları patlatın, bizler bugüne kadar yaptıklarımızın çok daha fazlasını şehrimize kazandırmaya devam edelim. Siyasettir, siyasetin içinde rekabet olur. Bizi üzen olması gerekenin dışındaki davranış hareket ve iftiralar. Hiçbirini kafamıza takmıyoruz, kim ne derse desin. Hiçbir tanesi umurumuzda değil. Bizim umurumuzda olan tek bir şey nedir biliyor musunuz? Bugün kışın en soğuk gecelerinden bir tanesi ve en kalabalık mitinglerimizden bir tanesi. Bu da o yalanlara, o dolanlara, o iftiralara verilen o cevap Gülcü meydanlığıdır. Allah’ın izniyle omurgamızda hiçbir arıza yok. Omurgasında arıza olanlar düşünsün bunları. Helalle haramı çok iyi ayırt edebilen bir aileye mensubuz. Bizler tüyü bitmedik yetimin hakkının ne demek olduğunu hepimiz çok iyi biliriz. Her yaptığımız işte, üzerimize aldığımız her sorumlulukta tüyü bitmedik yetimin hakkını konuşuruz” görüşlerinde bulundu.

VATANDAŞIMIZIN KAFASINI KARIŞTIRMAYA 
ÇALIŞIYORLAR BOŞ VAATLER HAVADA UÇUŞUYOR
Diğer adayların billboardlara ‘Bedava ekmek’, ‘Bedava Doğalgaz’ diye vaatlerde bulunduğunu, reklamlar astığını hatırlatan Başkan Başdeğirmen, “Bedava ekmek var, bedava doğalgaz var, maaşlar havada uçuyor. Belediye Kanunu var, bunu açtığınızda belediye başkanının yetkilerinin neler olduğunu gösterir. Kirayı yüzde 1’e indiremezsin, TEFE, TÜFE vardır, bu devletin kanunudur. Devletin kanununa aykırı hareket edemezsin. Bol keseden atıyorlar, salla gitsin. Siz inanıyor musunuz? Bunun bütçesi var kanunu var. İnsanların kafalarını karıştırmaya çalışıyorlar da karışmaz” dedi.

GÖLCÜK’TE TABELAYI TERS ÇEVİYORUZ
ÇÜNÜR TEPESİ YENİ KİRAZLIDERE OLUYOR
Yeni dönemde 19 projelerinin bulunduğunu aktaran Başdeğirmen, Çünür Tepesi, Gölcük Tabiat Parkı, Davraz Masal Park projelerinden bahsederek, “Gölcük Tabiat Parkını belediye olarak devraldık. Oradaki giriş ücretlerine ilişkin tabelayı ters çeviriyoruz. Gölcük eskisi gibi hepimizin kullanacağı bakımlı bir alan haline geliyor. Çünür Tepesi Isparta Belediyesinin mülkü oldu. 250 bin metrekarelik alanda yeni bir Kirazlıdere gibi yeni alan yapıyoruz. Davraz Mahallesindeki aquaparkı kadınlarımız ve çocuklarımız için özel bir alan haline getiriyoruz. Şehrimize hayırlı olsun. Ulaşıma ilişkin önemli projelerimiz var. Otogarı açıyoruz. Mevcut otogara kütüphane yapıyoruz. Bebek Çocuk Kütüphanesini 6 aya tamamlıyoruz. Engelsiz Gençlik ve Yaşam Merkezimizin yüzde 65’i tamamlandı, 8 aya kadar hizmete giriyor” şeklinde konuştu. 

BAZILARININ GÖZÜ VAR GÖRMÜYOR, 
KULAĞI VAR DUYMUYOR, DİLİ VAR KONUŞAMIYOR 
Sosyal belediyecilik anlamında yaptıkları çalışmalara da değinen Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Evinde yatalak hastası olana elektrikli karyola veriyoruz. Yürüyemeyen varsa akülü tekerlekli engelli aracı veriyoruz. Görmeyen vatandaşımıza ihtiyacı olan aparatları veriyoruz. Kısacası gözü olmayanın gözü oluyoruz, ayağı olmayana ayak oluyoruz. Kolu olmayana kol oluyoruz. Ancak bazıları var ki, gözü var görmüyor, kulağı var duymuyor, dili var konuşamıyor” dedi.

BUGÜNE KADAR YAPTIKLARIMIZI GÖRDÜNÜZ
Programda konuşan AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de seçimlere bir hafta kaldığını hatırlatarak, “Bugüne kadar neler yaptığımızı gördünüz. Bu hizmetler her türlü afetlere rağmen kazandırıldı. Hizmet edebilmenin gayreti içinde olduk. Şükrü Başkanla Isparta’ya AK Parti belediyeciliğini kazandırdıktan sonra ilk yaptığımız hizmetlerden biri ITKM oldu. İşimiz hizmet gücümüz millet derken bunu kastetmiştik. Bugüne kadar Şükrü Başkanın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bizler sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti belediyeciliğinin gerçek belediyeciliğin nasıl olduğunu Allah’ın izniyle ispatladık. 31 Mart’ta da güçlü iradenizle beraber desteklerinizle beraber önümüzdeki dönemde de sizlere hizmet verebilmenin onurunu, gururunu yaşayacağız” ifadelerinde bulundu. 

BİZ HİZMETLERİMİZLE KONUŞUYORUZ
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç ise seçim sürecinde sona yaklaşıldığını aktararak, “31 Mart’ta güçlü desteğinizle belediye başkanımızı AK belediyeciliği tekrar Isparta’da güçlü bir şekilde sandıktan çıkaracağınıza eminiz. Son bir haftada türlü türlü yalanlarla, iftiralarla sizlerin karşısına anlatacak hiçbir hizmeti olmayan adaylar çıkıp bizim belediye başkanımıza karşı türlü yalan ve iftiralar atıyorlar. Ne yalan iftiralar atarlarsa atsınlar biz çıktığımız her yerde yaptığımız hizmetleri anlatarak onlara gerekli cevabı veriyoruz. Sizin karşınıza çıkıp da anlatacak bir şeyi olmayanlar bırakın iftiralarını atsınlar, bırakın yalanlarını söylesinler. Biz hizmetlerimizle konuşuyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.