HALIKENT MAHALLESİ MUHTAR ADAYI GÖKHAN OKÇU SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Çok değerli ve saygıdeğer Halıkent Mahallesi sakinleri,

ISPARTA Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 15:10:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart Belediye ve Muhtarlık seçimlerinde mahallemizin muhtarlığı için adaylığımı koymuş bulunuyorum. Uzun yıllardır mahallemizde ailemle birlikte sizlerle iç içe yaşamaktayım. Mahallemiz Isparta’nın en müstesna ve güzide mahallerinden birisidir. En güzel mesire yerlerimizden biri olan Ayazmana’nın yolu mahallemizden geçmektedir. Bu yüzden mahallemizi güzelleştirmek ve temiz tutmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve ortaya çıkan sorunların ivedilikle çözümü için Belediye ile eşgüdümlü olarak çalışacağız. Ayrıca 7/24 açık olan bir whatsap hattı kurarak mahalle halkımızın her türlü sorununda bize ulaşmasını sağlayacağız. Bize ulaşan her türlü sorun ve dileklerinizi en kısa sürede ilgili makamlara ulaştırarak çözüme kavuşturacağız. Özellikle gençlerimiz için faydalı faaliyetlerde bulunmak istiyoruz. Bunun için gençlerimize spor yapacakları ve Spor İl Müdürlüğü ile gerekli koordinasyonları oluşturmaya gayret edeceğiz.
Ayrıca mahallemizin Isparta ve Türkiye çapında tanıtımı için elimizden gelen azami gayreti göstereceğiz. Bunun için gerekli sosyal medya platformlarını oluşturacağız. Mahallemizde bulunan kapalı pazar alanında çeşitli kermes ve sosyal faaliyetler düzenleyerek mahalle sakinlerimizin birbirini tanımalarını ve kaynaşmalarını sağlayacağız. Ayrıca bu faaliyetler vasıtasıyla mahalle halkımız ve özellikle ev hanımlarının bir gelir elde etmesine olanak sağlayacağız. Seçimlerde siz sayın mahalle sakinlerinin desteğini bekliyoruz. Seçim öncesi bize ulaştırmak istediğiniz dilek ve önerileriniz için 0545 281 87 87 numaralı telefondan bizzat bize ulaşabilirsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.