ITSO'DAN ANKARA ÇIKARMASI: ISPARTA GÜÇ BİRLİĞİ YAPIYOR

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) yönetimi, 28. Dönem Milletvekillerini ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

ISPARTA Yayın: 08 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 08.07.2023 10:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Birliktelik mesajlarının verildiği görüşmelerde ITSO Yönetimi başta yeni organize sanayi bölgesi, şehirlerarası bağlantı yolları, hızlı tren ve Eğirdir Gölü olmak üzere ilimizin kanayan yaralarına çare olmak için birçok konuda sorunları ve çözüm önerileri ile projeleri içeren dosyayı sundu.

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Başkan Yardımcıları Şakir Uygun, Hüseyin Dede ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı ve Burdur Milletvekili Adem Korkmaz’a yeni dönemde başarı dileklerini ilettiler. 

Isparta’nın birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu belirten Başkan Çelik, “Isparta’nın her kesimiyle bir araya gelerek kentimiz için neler yapabiliriz? Vatandaşlarımıza nasıl hizmet edebiliriz? Onların refahını, huzurunu nasıl artırabiliriz? Bu kapsamda ne gibi çalışmalar yapabiliriz? sorularının yanıtı şüphesiz ki birlik ve beraberlikten geçiyor. ITSO olarak özlenen tabloya öncülük etmek için var gücümüzle çalışmanın gayreti içerisinde olacağız. Tabi ki bunları yaparken de siyasi iradeyle hareket edeceğiz. İnşallah siz kıymetli milletvekillerimizle beraber şehrimizin ekonomisine, turizmine, sosyal yaşamına katkıda bulunacak iyi ve güzel işlere imza atma arzusundayız.” diye konuştu. 

ITSO ÖNCÜLÜĞÜNDE ÇALIŞTAY DÜZENLENECEK

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, kent için ortak hareket edilmesi gereken tüm çalışmalarda iş dünyası olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi. Ortak sevdalarının Isparta olduğuna vurgu yapan Başkan Çelik, “Isparta’mızın acilen çözülmesi gereken sorunları var. Bizler için ayrı bir değere sahip olan milletvekillerimizin var gücüyle kentimiz için çalışacaklarından eminiz. Bizler de iş dünyası olarak şehrimizin sorunlarının çözümü noktasında üzerimize düşen her türlü görev ve sorumluluğu yerine getirme gayreti içerisinde olacağız.” dedi. 

Başkan Çelik, Isparta’nın ve iş dünyasının sorunlarının masaya yatırılacağı çalıştay için gerekli hazırlıkların yapıldığını belirterek ilerleyen günlerde detayların netlik kazanacağını ifade etti.

ACİLİYET GEREKTİREN SORUNLARI AKTARDI

Isparta’nın aciliyet gerektiren sorunlarının bir masa etrafında toplanılarak çözüme kavuşturulması gerektiğini ifade eden Başkan Çelik, yeni organize sanayi bölgesi, Antalya, Konya ve Burdur şehirlerarası bağlantı yollarının tamamlanması, uçak seferlerinin günlük gidiş-geliş olarak düzenlenmesi, kuraklık tehlikesi yaşayan Eğirdir Gölü’nün kurtarılması, meyve birliğinin kurulması, Antalya, Isparta ve Burdur’un kalkınmasına katkıda bulunması hedeflenen hızlı tren projesi, Davraz Kayak Merkezi’nde bakım ve yenileme çalışmaları yapılarak yaz aylarından yeniden kamp merkezi haline gelmesinin sağlanması ve Isparta’nın öncelikli iller arasına alınması hususunda öneri ve talepleri içeren dosyayı milletvekillerine sundu.

Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Hasan Basri Sönmez ve Hikmet Yalım Halıcı ise Isparta’yı kalkındırmak için yapılacak tüm çalışmalara destek vereceklerini dile getirdiler. Samimi bir ortamda geçen görüşmelerde; Isparta'nın acilen çözüme kavuşturulması gereken sorunlarında ortak hareket edilmesi hususunda fikir birliğine varılırken, ekonomiye katkı sağlayacak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.