BAŞDEĞİRMEN: TÜRKİYE'DE BİR EZBERİ BOZDUK

Başdeğirmen: Türkiye’de bir ezberi bozarak köylerine doğalgaz veren bir şehir olduk

ISPARTA Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 13:26:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, göreve gelmeden ve hizmet sürecinde verdiği vaatlerini bir bir yerine getiriyor. Bunlardan birisi de seçimler döneminde ‘şehrimizi bir bütün olarak görüyoruz’ diyerek yola çıkan Başkan Başdeğirmen, merkeze bağlı köylere doğalgaz verilmesi yönündeki sözünü de yerine getirdi. Son olarak Büyükhacılar Köyü de doğalgaz kullanmaya başladı. 

Geçen gün yapılan doğalgaz arz törenine, AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, AK Parti teşkilatları, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve vatandaşlar katıldı. 
Büyükhacılar Köyü Muhtarı Mehmet Buğday, köylerine doğalgaz getirilmesinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti. 
Vatandaşların büyük coşkusu içerisinde kürsüye çıkan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bir sene önce köyü ziyareti sırasında talepler aldıklarını, kadınların doğalgaz talebinde bulunduğunu hatırlattı. Başkan Başdeğirmen, “Allah nasip etti, o günkü sözümüzü milletvekillerimizle beraber ne kadar zor olsa da, ne kadar çok emek versek de Türkiye’de bir ezberi bozarak ilk kez köylerine doğalgaz veren bir şehir olduk, bugün mutlu sona ulaştık. Doğalgazı getirdik. AK Parti belediyeciliğinde tüm halkımızın bu milletin bu devletin insanlarının kullanması gereken medeniyetlerin bir parçası. Liderimiz şehirde ne varsa köy de o olacak diyerek yola çıktı, yıllarca bu mücadeleyi verdi. Isparta’da 7 köye doğalgaz veriliyor. Daha önce 5 köyümüze bugünde Büyükhacılar Köyümüz doğalgaza kavuşmuş oldu. Bu çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, 5 yıl önce seçimler öncesinde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile şehirde ne varsa köyde de o olacak diye yola çıktıklarını belirterek, “Allah’ın izniyle bugün doğalgazın köyümüze gelmesi, o gün vermiş olduğumuz sözümüzü yerine getirmenin huzurunu, mutluluğunu gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu. 
Türkiye’de doğalgaz kullanımının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte hız kazandığını dile getiren AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, “2002’den önce Isparta’da birisi doğalgaz dese bu ne ki deriz. Geride bıraktığımız süreç içerisinde birçok ilden farklı olarak Isparta’da bugün birçok noktaya doğalgaz götürdük. Bu yıl üç ilçemizde de kazmayı vuruyor ve doğalgazı götürüyoruz. Hizmetin adresi AK Parti, AK Parti Hizmetin Adresi. Bütün gayretimizle Isparta’mıza hizmet etmeye azimli ve kararlıyız” dedi. 
AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de çocukların halı saha talepleri yönündeki istekleri karşısında köye halı saha sözü verdi. Milletvekili Gökgöz, “10 ay önce doğalgaz sözü verdiklerinde ‘bize seçimler geliyor ondan söz veriyorlar’ demişlerdi. Şimdi sözümüzü yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Bizim sözümüz adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüdür. Ondan aldığımız güç, heyecanla ve emiriyle buradayız. Köyümüze doğalgaz hayırlı olsun. Bizler buraya alnımız ak, başımızı dik olarak geldik” görüşlerinde bulundu. 
Konuşmaların ardından AK Parti İl Genel Meclisi üyelerinin tanıtımı yapılırken, protokol üyeleri tarafından yakılan ilk ateş ile birlikte Büyükhacılar Köyü doğalgaz kullanmaya başlamış oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.