ATAKAN YAZGAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan adayı iş insanı Atakan Yazgan seçim startını verdi.

ISPARTA Yayın: 30 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 30.01.2024 17:04:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Parti meclisinin kararı ile Genel Merkez tarafından Isparta Belediye Başkan adaylığı açıklanan Yazgan 29 Ocak Pazartesi günü Medya mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Yazgan seçim startını verdiği kampanyasına diğer adaylar gibi Şehitliğe giderek, şehitlerimizin mezarlarına karanfil bıraktı ve dua etti. Başkan adayı Yazgan daha sonra Şehit ve Gaziler ile, muharip Gaziler derneğini ziyaret etti. Burada dernek başkanı Ali Savcı ve yöneticiler tarafından karşılanan Yazgan, bir süre sohbet ettiği Savcı'ya Atatürk posteri hediye etti.

Beraberinde il Başkanı Vedat Şenol, İl Yöneticileri, Belediye meclis üyeleri ve gençlik kolları yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdikleri şehitlik ve Denek ziyaretleri merkez ilçe başkanı Av. Birtan Takmazı ziyaretle son buldu. Küçük bir operasyon geçiren Takmazı hastanede ziyaret eden Yazgan ve partililer daha sonra esnafları ziyaret ederek, halkla sohbet etme fırsatı buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.