ÇİFTÇİLERİMİZİN KURAKLIK KAYGISI

Eğirdir Boğazova bölgesinde, iklim şartlarının getirdiği kuraklık sebebiyle tarım arazilerinin sulanamaması kaygısı yaşanıyor.

ISPARTA Yayın: 23 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 23.09.2023 12:07:00
Editör - Ahmet ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Serpil Köyü Muhtarı Yaşar Demirbaş, Tepeli Köyü Muhtarı Mehmet Şahan, Eyüpler Köyü Muhtarı Tahir İnce, Sınırlı Sorumlu Balkırı Köyü Sulama Kooperatif Başkanı İsmail Özboran, Sınırlı Sorumlu Eyüpler Köyü Sulama Kooperatif Başkanı Ali İhsan Doğan ve Sınırlı Sorumlu Tepeli Köyü Sulama Kooperatif Başkanı Eşref Cesur Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin ve Meclis Başkanı Nevzat Demirel’i ziyaret ettiler.

Ziyarette, Eğirdir Boğazova bölgesi temsilcileri, iklim şartlarının getirdiği kuraklık sebebiyle tarım arazilerinin sulanamaması kaygısının yaşandığını dile getirdi. Kısa ve orta vadede alınması gereken tedbirlerin görüşüldüğü ziyarette, çalışmalarına başlanmış olan Çay ve Tepeli Köyü barajlarının bir an önce tamamlanması ve hizmete açılması gerektiği vurgulandı.

Ziyarette konuşan Başkan Şahin, Isparta Ticaret Borsası olarak bölgedeki üretimin sağlıklı bir şekilde devam ettirilmesi için üzerimize düşen görev ne ise yerine getireceklerini ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyete dile getiren Şahin, muhtar ve kooperatif başkanlarına teşekkürlerini iletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.