ISUBÜ İLE PAKİSTAN KİNAİRD ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.

ISPARTA Yayın: 24 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2024 12:58:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol imzalamak için Kinnaird Üniversite Rektörü Prof. Dr. Rukhsana David, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ghazala Yaqub ve Uluslararası İlişkiler Direktörü Meashall Usman, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette iki üniversite ve iki ülke arasında yapılabilecek sosyal ve akademik işbirlikleri detaylı şekilde ele alındı.

Bu kapsamda ISUBÜ 40 farklı ülkeden katılım sağlanan bir kongrenin partneri olmaya yönelik davet aldı. Ayrıca İki üniversite arasında proje üretme, öğrenci ve öğretim elemanı değişimi konularında işbirliği protokolü imzalandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.