DİYARBAKIR VE ÇEVRE İLLERDEN ISPARTA'YA GİRİŞ YASAKLANDI

Amedspor- Isparta 32 Spor maçının oynanacağı gün, Diyarbakır’dan ve çevre illerden gelenlerin Isparta'ya alınmayacağı bildirildi.

ISPARTA Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 14:10:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Amedspor ile Isparta 32 Spor'un maçının olduğu 6 Mart Çarşamba günü Amed Spor taraftarına yasak getirildi. Yasak kararı Isparta İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alındı.

Yasak kararına ilişkin açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Isparta İl Spor Güvenlik Kurulunun 29.02.2024 tarih ve 2022/03 karar numarası ile alınan karar doğrultusunda 06.03.2024 Çarşamba saat 14:00 da Isparta Atatürk stadında oynanması planlanan 2. Lig kırmızı grup karşılaşması olan Isparta 32 Spor – Amed Sportif Faaliyetler müsabakasına, Amed Sportif Faaliyetler takımının geçmiş dönemlerde deplasmanda ve evinde oynadığı müsabakalar göz önüne alınarak yapılan değerlendirme sonucunda Amed Sportif Faaliyetler takım taraftarlarının Isparta Atatürk stadyumuna alınmamasına ayrıca müsabaka için Diyarbakır’dan ve çevre illerden ilimize gelecek olan taraftarların giriş noktalarında ilimize girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.