MADDE BAĞIMLISI HAFIZ, ISPARTA'DA TEDAVİ GÖRÜYOR

Isparta Uyuşturucu ile Mücadele Derneği (UYUMDER) Başkan Yardımcısı Yaşar Erbil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bağımlılıktan kurtulmak için derneğe 3. kez hafızın geldiğini belirtti.

ISPARTA Yayın: 19 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 19.09.2023 14:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gün geçtikçe madde bağımlısının sayısı artıyor. Madde kullanma yaşının 7'ye kadar düştüğü günümüzde derneğe artık sadece gençler değil aynı zamanda 65 yaşındaki vatandaşlar da rehabilite olabilmek adına başvuruda bulunuyor.

Rehabilite olduktan sonra hayatları değişen ve özel şirketlerde müdür olarak çalışan, polis memuru olan bağımlılar her ne kadar gurur verse de derneğe gelen başvurulara yetişmek mümkün olmuyor.

Son olarak derneğe tedavi için gelen kişinin hafız olduğunu belirten başkan yardımcısı Yaşar Erbil; 'bir kereden birşey olmaz ve benim çocuğum yapmaz' gibi cümlelerin artık eskide olduğunu günümüzde böyle birşeyin olmadığının canlı şahidi olduğunu belirterek yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

3.Hafızımızda Tedavi için Geldi Malasef.

Şimdi yine birileri Zamanında kızdığı gibi yine kızacak ama çok da Umurumda değil, keşke Bunların Buralara Düşmemesi için neler yapılmalı, Nasıl destek olmalıyız diye Bizimle İşbirliği yapılması gerekirken Sadece Eleştiri ve Hayret Boyutunu seçmemeliyiz Ebubekir Hafızımız için, tüm Gençlerimiz için Dua edin İnşallah...' dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.