TÜRK YILDIZLARI, SEMALARIMIZI SÜSLEYECEK MANGA GRUBU HAYRANLARIYLA BULUŞACAK

Türk Yıldızları 6 uçak ve 30 dakikalık gösterisiyle Isparta semalarını süsleyecek, akşamında da Manga Grubu 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında vatandaşlarla buluşacak.

ISPARTA Yayın: 19 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.07.2023 14:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Isparta Belediyesi Lavanta Günleri Gençlik Festivali kapsamında cumartesi günü milli gururumuz Türk Yıldızları 6 uçak ve 30 dakikalık gösterisiyle Isparta semalarını süsleyecek, akşamında da Manga Grubu 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında vatandaşlarla buluşacak.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in girişimleriyle 22 Temmuz 2023 Cumartesi günü Türkiye’nin mili gururu Türk Yıldızları, Isparta semalarında gösteri gerçekleştirecek. Lavanta Günleri Gençlik Festivali etkinlikleri kapsamında Saat 15.00‘da başlayacak olan Türk Yıldızları gösterisi, Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinden net bir şekilde izlenebilecek. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Türk Yıldızları gösterisine tüm vatandaşları davet ederken, “Gökyüzündeki Milli Takımımız Türk Yıldızlarını hemşehrilerimizle, komşu illerimizde yaşayan vatandaşlarımızla hep birlikte izlemeye ve bu milli gururu yaşamaya akşamında ise Manga Gurubunun vereceği konsere davet ediyorum” dedi. 

PERŞEMBE VE CUMA GÜNÜ 
PROVA UÇUŞU GERÇEKLEŞECEK
Cumartesi günü 6 uçakla 30 dakika sürecek gösteri uçuşu öncesinde Türk Yıldızları, perşembe ve cuma günü Isparta semalarında gösteri öncesi prova uçuşu gerçekleştirecek. Büyük gün ise cumartesi gerçekleşecek Türk Yıldızları muhteşem ve senkronize uçuşlarını Ispartalılar için yapacak. 

TÜRK YILDIZLARI TIR’I ISPARTA’DA
Türk Hava Kuvvetlerimizin gözbebeği Türk Yıldızları etkinlik TIR’ı Isparta’ya ulaştı. 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında vatandaşlarla buluşan TIR’da Türk Yıldızlarına ait lisanslı ürünlere ulaşılabiliyor ve satın alınabiliyor. 

MANGA KONSERİ 15 TEMMUZ CUMHURİYET VE DEMOKRASİ MEYDANINDA
22 Temmuz 2023 Cumartesi günü Lavanta Günleri Gençlik Festivali kapsamında gündüz Türk Yıldızları Isparta semalarını süslerken, akşam saat 21.00’da ise 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Manga konseri vatandaşlarla birlikte olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.