TÜRKİYE'DE BİZİM YÜZ AKIMIZ OLDUNUZ

AK Parti Gönen İlçe Başkanı Volkan Konaç ve yönetimi Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 07 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 07.06.2024 15:11:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Konaç, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Partili belediyeler arasında oyunu en çok artıran nadir illerden birisinin Isparta olduğunu belirterek, “Başkanım Türkiye’de bizim yüz akımız oldunuz. Bizim ağabey belediyemizsiniz. Desteklerinizi her zaman gördük, minnettarız” dedi. 

Ziyarette konuşan AK Parti Gönen İlçe Başkanı Volkan Konaç, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden göreve seçilen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Yerel seçimlerde AK Parti’nin Türkiye’de en fazla oyunu artıran nadir illerden birisi olduğunu dile getiren Konaç, “Türkiye’de bizim yüz akımız oldunuz. Bu da sizlerin ne güzel hizmetler yaptığının, nerelere dokunduğunun göstergesi bizim için. Sizler bizim ağabey belediyemizsiniz. Gönen ilçemiz için de hizmetlerinizin devam edeceğini düşünüyoruz. Daha önceki desteklerinizi gördük, minnettarız. Bundan sonra da desteklerinizin devam etmesi dileğiyle şahsım ve yönetimim olarak sizlere hayırlı olsun diyoruz. Tekrar yaptıklarınız ve yapacaklarınız için teşekkür ediyoruz. Bizler elimizden geldiği kadar sizlerin görevlendireceği konularda her şeyi yapmaya hazırız. Bizleri yalnız bırakmayın. Ağabey belediye olduğunuzu daha önce hissettirdiğiniz gibi bu dönemde de hissettireceğinizden eminiz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, birlik ve beraberlik içerisinde yeni dönemde de görev ve hizmetlere devam edeceklerini vurguladı. Gönen’in merkeze en yakın ilçe olduğuna değinen Başkan Başdeğirmen, “İlçemiz için de üzerimize düşen vazife olduğu sürece her zaman sizlerle beraberiz. İstişareli her türlü hizmette varız. Daha önce sizin yanınızda olduğumuz çalışmaları bu dönemde de en iyi şekilde devam ettireceğiz. Gönen halkını çok seviyoruz. Gönenli dostlarımız her zaman bizim yanımızda oldular. Biz de üzerimize düşen vazifeleri yerine getireceğiz. Sizlerle istişareli olarak Gönen ilçemizle Isparta Belediyemizin işbirliğini Allah’ın izniyle devam ettirelim. Ziyaretiniz ve bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim hepimize kolaylıklar versin” görüşlerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.