BESİHANE'DE ÖLÜ BULUNDU

Yalvaç ilçesinde üzücü bir olay yaşandı. Henüz 3 yıllık evli olan 31 yaşındaki Mehmet Ali Peker babasına ait besihanede ölü olarak bulundu.

ISPARTA Yayın: 25 Haziran 2024 - Salı - Güncelleme: 25.06.2024 14:55:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay geçtiğimiz Pazar gecesi ilçeye bağlı Sücüllü köyünde meydana geldi.

Yalvaç ilçe merkezinde yaşayan ancak bayram nedeniyle baba ocağına giden Mehmet Ali Peker, geçtiğimiz Perşembe günü bir yakınının da düğününe katılarak arkadaşları ile gönlünce eğlendi. Olayın yaşandığı Pazar gecesi evden besihanede bulunan köpeklere yiyecek vereyim diyerek ayrıldığı belirtilen Mehmet Ali Peker uzun süre geri dönmeyince kendisini merak eden yakınları besihaneye bakmaya gittiklerinde acı gerçekle karşılaştı.
Talihsiz genci ipe asılı vaziyette bulan yakınları gözyaşlarına boğulurken olay jandarmaya ve 
sağlık ekiplerine bildirildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan muayenede şahısın vefat ettiği belirlenirken savcılığın incelemesinin ardından cenazesi otopsi yapılmak üzere Yalvaç Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 
Çevresinde çok sevilen ve hiç bir maddi manevi sorunu bulunmayan Mehmet Ali Peker'in sır dolu ölümü çevresindekileri oldukça üzdü. Talihsiz adamın cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilerek Pazartesi günü Sücüllü'de toprağa verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.