AKIL ALMAZ KAZA

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan otomobil bir evin çatısı ile istinat duvarı arasına sıkıştı.

ISPARTA Yayın: 02 Temmuz 2024 - Salı - Güncelleme: 02.07.2024 17:38:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Eğirdir İlçesi Barla Köyü Cennet Bahçesi mevkiinde meydana geldi.

Sürücüsü tespit edilemeyen 16 BHN 695 plakalı otomobil Barla Köyü Cennet Bahçesi mevkiinde stabilize yolda kontrolden çıkarak bir evin çatısı ile istinat duvarı arasına sıkıştı.

Büyük bir gürültü ile dışarı çıkan ev sakinleri bir otomobilin evlerinin çatısı ile istinat duvarı arasına düştüğünü gördü. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan sürücü ve aynı araçtaki yolcu ambulanslarla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine kaldırıldılar. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.