SAĞLIK TESİSLERİNİN İHTİYAÇLARI BELİRLENDİ

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serhat Küçükcoşkun, başkanlığında, “Sağlık Yöneticileri Tanışma Tanışma ve Sağlık Tesisleri İhtiyaçları Tespiti Toplantısı"düzenlendi.

ISPARTA Yayın: 17 Ağustos 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 17.08.2024 15:11:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzenlenen toplantıda Sağlık Hizmetleri Başkanı  Op.Dr. Kemal Çağlar Duran, Destek Hizmetleri Başkanı  Salih Tonay, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz.Dr. Güllü Akbaydoğan  Dündar, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı  Dr.Cenk Yıldız, Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ekrem Aytar ve Başkan Yardımcılarının  katılımları ile Merkez ve İlçelerde bulunan Sağlık Yöneticileri, hastane Başhekimleri, Hastane Müdürlerine yönelik yürütülen çalışmalar ve sağlık planlamaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İlin temel sağlık göstergelerinin değerlendirildiği toplantıda Sağlık Tesisleri İhtiyaçları Tespit edilerek; hastalara en iyi şekilde sağlık konusunda en iyi hizmet verebilmek için yapılacak çalışmalar ele alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.