BAŞDEĞİRMEN DEVAM EDEN YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yapım süreçleri devam eden yatırımları belediye meclis üyeleri ve gazetecileri birlikte yerinde inceledi.

ISPARTA Yayın: 10 Ağustos 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 10.08.2024 10:25:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Başdeğirmen, “Bugün, belediye meclisi toplantımızın ardından tüm partilerimizin meclis üyeleri ve değerli basın mensuplarımızla birlikte belediyemizin önemli yatırımlarını yerinde inceledik. Meclis üyelerimizle birlikte aldığımız kararlarla yapım süreçleri devam eden Bebek ve Çocuk Kütüphanesi, Amatör Sporcu Evi, Aya Baniya Kilisesi Koku Atölyesi, Engelsiz Gençlik ve Yaşam Merkezi inşaatları ile Sağlık İşleri Müdürlüğümüzün ek hizmet binası, Kirazlıtepe Kafe Restoran ve Bezirgan Sufrası Restoranını yerinde gördük. Bu önemli teknik gezimize katılarak katkı sağlayan tüm meclis üyelerimize ve basın mensuplarımıza içten teşekkürlerimi sunarım. Birlikte daha güzel ve daha yaşanabilir bir Isparta için çalışmaya devam ediyoruz.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.