BAŞDEĞİRMEN: SER-TUR, ÖNEMLİ BİR GÖREVİ CİDDİYET VE BAŞARI İLE YERİNE GETİRİYOR

Isparta’da öğrenci taşımacılığı yapan Ser-Tur Kooperatifi’nin Başkanı Ali İhsan Kaya ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 24 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 24.05.2024 11:44:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Ziyarette Ser-Tur Başkanı Kaya, kooperatiflerine sağladığı destekten dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Isparta’da öğrenci taşımacılığı yapan Ser-Tur Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kaya ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Başkan Başdeğirmen’in geride bıraktığımız 5 yılda Isparta’ya güzel hizmetler kazandırdığını belirten Ser-Tur Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kaya, “Bizde Ser-Tur ailesi olarak Başkanımızdan çok memnunuz. Bize sağladığı destekler için de kendisine teşekkür ederiz. Allah, başkanımızın yar ve yardımcısı olsun, hizmetlerinin, çalışmalarının devamını dileriz. Bize yaptığı destekler içinde çok teşekkür ederiz” diye konuştu. 
Öğrenci taşımacılığı yapan Ser-Tur’un önemli bir görevi yerine getirdiğine dikkat çeken Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Sizler bu işi ciddi ve başarılı bir şekilde yaptığınız için veliler gözleri arkada kalmadan çocuklarını sizlere teslim ediyorlar” dedi. Başkan Başdeğirmen, “Tüm eğitim kurumlarımıza öğrencilerimizi taşıyorsunuz. Çok önemli bir vazife yapıyorsunuz. Hem güvenlik anlamında hem çocuklarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde derslerine, okullarına götürülüp getirilmesinde önemli hizmetleriniz var. Aileler gözleri arkada kalmadan sizlerin bu işi başarılı ve ciddi bir şekilde yaptığınıza inandıkları için huzurlu bir şekilde çocuklarını sizin araçlarınıza bindirip okullara gönderiyorlar ve geri dönüşünü bekliyorlar. Ser-Tur olarak vatandaş tarafından olumsuz görüş olsaydı en çok şikâyet bize gelecekti ve bizlerin bu konuları düzeltmeleri istenecekti. Görüyoruz ki bu konularda en asgari durumdayız. Bu anlamda da sizlere bu yapmış olduğunuz dikkatli ve sağlıklı hizmetten dolayı da teşekkür ediyorum. Sizlerle beraber yapılması gereken her türlü çalışmada da iş birliğine hazırız” şeklinde konuştu.  
Ziyaretin sonunda Ser-Tur Başkanı Ali İhsan Kaya tarafından günün anısına Başkan Başdeğirmen’e maket bir okul taşıtı hediye edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.