BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN MECLİS'TE KONUŞTU

Isparta Belediyesi’nin 2024 yılı ilk meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Meclis toplantısında partisi tarafından yeniden Isparta Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Şükrü Başdeğirmen adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

ISPARTA Yayın: 09 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 09.01.2024 14:04:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Isparta Belediyesi’nin 2024 yılı ilk meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Yeni yılın ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeniden AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Şükrü Başdeğirmen, toplantıda adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Amacının Isparta’ya hizmet olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Allah hizmet için yolumuzu açık etsin. İnşallah bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin daha fazlasını ve güzelini yapmayı nasip etsin “dedi.

Şükrü Başdeğirmen’in yeniden aday gösterilmesinden dolayı büyük onur duyduklarını belirten AK Parti Grup Sözcüsü Fahretdin Gözgün, adaylık süreci için Başkan Başdeğirmen’e başarılar diledi.
Başkan Başdeğirmen’in Isparta’da gönüllere girdiğini belirten Belediye Meclis Üyesi Hatice Çakır ise, “kızınızın durumu nedeniyle manevi olarak zor günler geçiriyorsunuz ama buna rağmen hizmet etmeye devam ediyorsunuz. Bu hizmet aşkınızı Isparta halkının takdir edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Başkan Başdeğirmen’e adaylık süreci için başarılar dileyen Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydoğdu da “Allah ayağınıza taş değdirmesin inşallah” ifadelerini kullandı.
Yılın ilk meclis toplantısı
Denetim Komisyonunun 5 yeni üyesi seçimle belirlendi

Konuşmaların ardından meclis toplantısında gündem maddelerine geçildi. Toplantıda Denetim Komisyonunun seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonucu Denetim Komisyonu Üyeliklerine AK Parti’den Gülsüm Tunçbilek, Hatice Çakır, Hakkı Kaya, MHP’den Oğuzhan Göker ve CHP’den Hasan Karaca seçildi.
Yapılan seçimin ardından Başkan Başdeğirmen’in doğum günü dolayısıyla meclis üyeleriyle birlikte pasta kesildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.