BAŞKANIMIZ YİNE BAŞDEĞİRMEN OLACAK

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Sebze ve Meyve Halini ziyaret ederek, hal esnafı ve çalışanlarına çorba dağıttı, birlikte sahur yaptı.

ISPARTA Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 12:00:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde desteklerinin Başkan Başdeğirmen’le olduğunu belirten Hal ve pazarcı esnafı, “Yüzde 100 Başkanımız yine Şükrü Başdeğirmen olacak. Başkanımıza tam destek veriyoruz” dedi.

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, gece gündüz demeden ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Başdeğirmen gece saat 04.30’da Sebze ve Meyve Halini ziyaret etti, hal esnafına çorba dağıtarak birlikte sahur yaptı, ürün almaya gelen pazarcı esnafıyla selamlaştı, bereketli kazançlar diledi. Başkan Başdeğirmen’in Sebze ve Meyve Hali ziyaretine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti. 
31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’i destekleyeceklerini belirten Hal ve pazarcı esnafı, “Başkanım başarılar dileriz. Allah yolunuzu açık etsin. Isparta’da kim Şükrü Başdeğirmen. Yüzde 100 Başkanımız yine Şükrü Başdeğirmen olacak. Başkanımıza tam destek veriyoruz” ifadelerinde bulundu. 
Hal ve pazarcı esnafına teşekkür eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Allah’ın izniyle hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. Yeni dönemde şehrimize daha da güzel hizmetleri hep beraber kazandıracağız” dedi. 

javascript:void(0)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.