BÖYLE BİR ETKİNLİĞİ ISPARTA'DA GERÇEKLEŞTİRMEK SEVİNDİRİCİ

Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen motosiklet tutkunları Isparta Belediyesinin katkılarıyla Gölcük Tabiat Parkında bu yıl ilki düzenlenen 1.Isparta Moto Fest'te bir araya geldi.

ISPARTA Yayın: 22 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.07.2024 17:35:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Gölcük Tabiat Parkı'nda doğanın eşsiz manzarası eşliğinde muhteşem bir atmosferde gerçekleştirilen ve adrenalin dolu anların yaşandığı 3 gün süren festivale katılan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gelecek yıllarda bu festivalin çok daha büyük ve kapsamlı bir şekilde düzenlenmesi için festival paydaşlarıyla görüş birliğine vardıklarını söyledi. Festivale katılan motosiklet tutkunları ayrıca Kirazlıdere ve Andık Deresi gibi kültür gezileriyle de Isparta’nın doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu. 

Isparta Belediyesi’nin katkılarıyla, Isparta Racing Motor Sporları Kulübü işbirliğiyle Quick Sigorta'nın sponsorluğunda düzenlenen 1. Moto Fest sona erdi. Moto Fest için şehir dışından yüzlerce motosiklet tutkunu Isparta’ya geldi. Doğanın eşsiz manzarası eşliğinde Isparta Belediyesi Gölcük Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilen Moto Fest’te birbirinden eğlenceli aktiviteler ve heyecan dolu gösteriler ile yarışmalar yer aldı. Festivalin akşamlarında ise konserler düzenlendi.  
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, festival etkinliklerine katılarak motosiklet tutkunlarıyla bir araya geldi, Eren Çelik’in Moto Stunt gösterisini izledi, kurulan stantları gezdi. Başkan Başdeğirmen, Gölcük Tabiat Parkında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacıyla hazır bulunan ve stant açan Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü dalgıç ekibi ve Arama Kurtarma Ekibini de ziyaret etti. 
1.Isparta Moto Fest’e katılmak için şehre gelen ve Gölcük Tabiat Parkında bulunan misafirler, Türkiye’nin her yerine gittiklerini ve hem kente hem de Gölcük’e hayran kaldıklarını söylediler. Andık Deresi, Kirazlıdere başta olmak üzere şehrin kendilerini büyülediğini belirten motosiklet tutkunları, “Isparta’yı çok beğendik. Sizlere çok teşekkür ederiz, keyifli bir etkinlik oldu. Alanda, katılım da çok güzel, ellerinize sağlık başkanım. Burayı bizlere tahsis ettiğiniz ve ilgilendiğiniz için çok mutluyuz. Bu camiaya destek verdiğiniz için çok memnunuz. Sizleri aramızda görmek bizleri onurlandırıyor. Harika bir festival oldu” dediler. 
Ispartalı motosiklet tutkunları da “Yıllardır Isparta’da bir motosiklet festivali yapmak bizlerin hayaliydi, bu hayali gerçekleştirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz, ellerinize sağlık” diyerek Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. 
Festivalin sponsorlarından Quick Sigorta'nın yetkilileri de “Böyle bir alanı müsaade ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Türkiye’de geldiğimiz en güzel festival alanlarından bir tanesi. Böyle bir etkinliği burada gerçekleştirmek çok sevindirici. Belediyenin desteği bizler için çok önemli vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Bu etkinlik gelecek yıllarda daha da büyür.” derken, Başkan Başdeğirmen, yerel yönetimlerin bu tür etkinliklere verdiği katkıların önemli olduğunu dile getirerek, “Biz her zaman varız. Bölgenin altyapısını daha da güçlendirerek gelecek yıl bu etkinliğe yine ev sahipliği yapmak isteriz” ifadelerinde bulundu. 
Misafirlere seslenen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Sizleri burada görmek, sizlerle beraber bu güzel etkinlikte olmak bizleri de son derece memnun etmiştir. Bu kadar kalabalık bir şekilde Isparta’mızda olmanız bu etkinliği bizimle paylaşmanızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Isparta’mızda böyle güzel bir etkinliği ilk kez yapıyoruz. Gölcük Tabiat Parkı doğası ile harika bir yerimiz. İnşallah seneye tekrar yapacağız. Seneye daha kalabalık ve daha fazla etkinliklerle sizlerle beraber olmak istiyoruz. Şimdiden seneye bu etkinliğe sizleri tekrar davet ediyorum” dedi. 
Motosiklet tutkunları akşam saatlerinde ise Gölcük Tabiat Parkından hareket ederek konvoy halinde Andık Deresi Bezirgan Şelalesi, Kirazlıdere ve şehirde kültür gezisi düzenleyerek Isparta’nın doğal güzelliklerini keşfetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.