CHP HEYETİNDEN ISPARTA BAROSUNA ZİYARET

İŞTE HABERİN DETAYLARI

ISPARTA Yayın: 14 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.04.2023 11:39:00
Editör - Ahmet ÇELİK
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Adayları ve CHP ile Saadet Partisi yöneticileri Isparta Barosunu ziyaret etti.

CHP Milletvekili Adayları Hikmet Yalım Halıcı, Mehmet Tamer Cantekin, Hüseyin Yıldızhan ve Hatice Yıldız, beraberlerindeki heyetle birlikte Isparta Baro Başkanı Av. Ünsan Çankaya ve yönetimini ziyaret etti.
Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyarette Milletvekili Adayı Hikmet Yalım Halıcı, “Hiçbir ayrım gözetmeden 85 milyonu omuz omuza, bütün farklılıkları bir zenginlik kabul ederek, bir araya getirmeye söz veriyoruz. Adalet için çıktığımız bu yolda vereceğiniz her türlü destek, amacımıza ulaşmayı hızlandıracaktır. Evlatlarımız, gençlerimiz, engellilerimiz, toplumun her kesimi için, adaleti mutlaka ama mutlaka bu topraklara getirecek ve yeniden inşa edeceğiz. Hepinizin vicdanına adaleti emanet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Adayı Hatice Yıldız ise “Hukukun üstünlüğünü tesis etmek son derece önemli. Adalete güven olmadığı zaman toplumsal huzurdan ve barıştan söz etmek mümkün olmuyor. Yargı sistemimizin en önemli unsurlarından olan savunmanın temsilcisi avukatlarımızın yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Çözüm odaklı siyaset anlayışımızla tüm sorunların üstesinden geleceğiz” dedi.
Milletvekili Adayları Tamer Cantekin ve Hüseyin Yıldızhan da konuşmalarında yargı bağımsızlığına dikkat çekti.
Ziyarette özellikle seçimlerde sandık güvenliğinin önemi dile getirildi. Millet İttifakı paydaşlarının sandık güvenliği konusunda gerekli çalışmayı yürüteceklerini kaydeden CHP ve Saadet Partisi yöneticileri ile milletvekilli adayları, bu konuda vatandaşların da duyarlı olmasını istedi.
Isparta Baro Başkanı Av. Ünsal Çankaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek milletvekili adaylarına ve parti yöneticilerine meslek sorunları hakkında bazı bilgiler verdi.
Baro Başkanı Çankaya, sandık güvenliği ile ilgili Isparta Barosu’nun çalışmalarından da söz etti.
Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.