ÇÜNÜR TEPESİ PROJESİ TÜRKİYE'YE BAMBAŞKA BİR MESAJ VERECEK

Başkan Başdeğirmen: Kıskananlar varsa onların da oksijen alıp, ferahlayacağı yerler yapıyoruz

ISPARTA Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 11:47:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 8 dk.
Google News

Isparta’ya cazibe merkezleri olarak Kirazlıdere ve Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanını kazandıran Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, yeni dönemde Çünür Tepesi’ni Isparta’nın Panoramik ve Doğal Seyir Terası olarak şehre sunmak için kolları sıvadı. Çünür Mahallesi mitinginde projeden bahseden Başkan Başdeğirmen, “133 bin metrekare alanı Maliye ve Hazine Bakanlığı’ndan satın aldık. Mülkiyeti siz vatandaşlarımızın kullanımına geldi. Oraya hazırladığımız bir projemiz var. Bu proje Çünür’e çok yakışacak. Öyle güzel bir proje olacak ki Isparta burasıyla Türkiye’ye bambaşka bir mesaj verecek” dedi. 

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, mahalle mitinglerine Çünür Mahallesi ile devam etti. Sağanak yağışa rağmen yoğun kalabalık tarafından eşi Şadiye Başdeğirmen’le meşaleler ve çiçeklerle karşılanan Başkan Başdeğirmen, bugüne kadar Isparta’ya kazandırdıkları hizmetleri anlattı, yeni dönemde yapacakları projelerden bahsetti. Mitinge AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Halil İbrahim Öz, AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı. 
VERDİĞİMİZ SÖZLERİN YÜZDE 90’INI YERİNE GETİRDİK
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, 5 yıl önce vatandaşlardan aldıkları güçlü oy desteğiyle hizmetler yaparak bugünlere geldiklerini söyledi. Verdikleri sözlerin yüzde 90’ını yerine getirdiklerine değinen Başkan Başdeğirmen, “Verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimiz için karşınıza yüzümüz ak, başımız dik olarak geldik. Geçtiğimiz 5 yıl hepimiz açısından kolay geçmedi. Pandemi dönemi yaşadık, ülkemizde afetler meydana geldi, komşu ülkelerde savaşlar çıktı. Bunlar ülke olarak bizi çok yordu. Bu sürelerin dışında 2,5 yılda şehrimize çok güzel hizmetler yaptık. Önümüzdeki 5 yılda da çok daha fazla hizmet etmek amacındayız” ifadelerinde bulundu. 
İŞTE SOSYAL BELEDİYECİLİK BUDUR
Millet Bahçesi, Kirazlıdere, Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanının hizmete açıldığını, Tarihi Üzüm Pazarı’nın restore edilerek yenilendiğini, camilerin bakımları ve çevre düzenlemelerinin yapıldığını, şehirde yapılması gerekenlerin tümünü yaparak vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Başkan Başdeğirmen, aydınlatmalı semt sahaları yaptıklarını söyledi. Köylere de hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Başdeğirmen, “Türkiye’de ilk kez merkez köylere doğal gaz veren il olduk. Doğal gaz tesisatı döşetemeyen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızdan 235 eve doğal gaz tesisatını her şeyiyle yapıp teslim ettik. Sosyal belediyecilik bu değil mi? Yanan evler ve diğerleri dahil 105 evi yeniden yapıp vatandaşlarımıza teslim ettik. Bizden önce 10 yıl ve 5 yıl olmak üzere 15 yıl görev yapan yönetime kaç tane yanan evi yaptığını, kaç tane eve ücretsiz doğal gaz tesisatı döşediğini, kaç tane engelli akülü tekerlekli aracı verdiğini sormanızı istiyorum. 10 yılda 30 tane akülü engelli aracı verilmiş bizim zamanımızda 363 tane engelli akülü aracı verildi. İşte sosyal belediyecilik budur. Sosyal belediyecilik vatandaşın yanında olan belediye demektir” ifadelerinde bulundu.
KAPALI PAZARYERLERİ KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in konuşması sırasında sağanak yağış başladı. Mitingin gerçekleştirildiği kapalı pazaryerini göreve geldikten sonra inşa ettiklerini hatırlatan Başkan Başdeğirmen, “Mahallelerimize kapalı pazaryerleri kazandırıyoruz. Bu sağanak yağışta burada ıslanmadan buluşmamızı bu sayede gerçekleştiriyoruz. Burasını halk pazarının yanı sıra düğün, mevlit, asker eğlenceleri gibi etkinlikler yapılsın diye de yaptık. Mehmet Tönge, Binbirevler ve Davraz Mahallesi’ne yeniden kapalı pazaryeri yaptık. Cuma Pazarı ve Halıkent’teki pazaryerlerini güçlendirdik. Akkent Mahallesi’ne de kapalı pazaryeri yapıyoruz. Önümüzdeki 5 yıllık dönem içerisinde şehrimizin pazar kurulan mahallelerinde uygun olan yerlerinde kapalı pazaryerlerini yapmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızın istifade edeceği sağlık ocakları, kütüphaneler, pazaryerleri gibi yerleri nasıl bugüne kadar ilmek ilmek işleyerek geldiysek önümüzdeki dönemde de ilmek ilmek işlemeye devam ettirerek her şeyin en güzelini sizlere sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
OTOGAR TAMAMLANDI İŞLETMELER ‘HAZIRIZ’ DEDİKLERİNDE HİZMETE GİRECEK 
Çünür Mahallesi’ne inşa edilen yeni otogarın tamamlandığını, otobüs işletmelerine yazıhanelerini ve gül ürünleri satan işletmecilere de dükkanlarını teslim ettiklerini belirten Başkan Başdeğirmen, “Dükkanlarımız tefrişatlarını ve dekorlarını yapıyorlar. Otobüs işletmeleri çarşamba günü tabelalarını takacak. Diğer işletmelerimiz de biz hazırız dedikleri zaman otobüsleri almaya başlıyoruz. Hiçbir engelimiz yok, yeni otogarımız Allah’ın izniyle bitti” dedi.
ÇÜNÜR’E ÇOK YAKIŞAN BİR PROJE OLACAK
Yeni dönemde Çünür Tepesi’ne çok güzel bir proje uygulayacaklarını vurgulayan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Çünür Tepesi 133 bin metrekare bir alan. 120 bin metrekare de etekleri var. Toplamda 253 bin metrekarelik bir alana sahip. 133 bin metrekare alan Maliye ve Hazine Bakanlığı’na aitti. Bakanlığımızdan burayı belediyemize satın aldık. Mülkiyeti siz vatandaşlarımızın kullanımına geldi. Oraya hazırladığımız bir projemiz var. Bu proje Çünür’e çok yakışacak. Öyle güzel bir proje olacak ki Isparta burasıyla Türkiye’ye bambaşka bir mesaj verecek. Burası bizim Çünür’ümüz bizim memleketimiz diyeceğiz” derken kalabalıktan “Kıskananlar çatlasın” sesleri yükseldi. Bu sözler üzerine Başkan Başdeğirmen, “Kimse kıskanmasın bu memlekette yaşayan herkes yapmış olduğumuz hizmetlerden istifade etsin. Oranın bol oksijenini alsınlar. Kirazlıdere, Andık ve son olarak burası olsun, gelsinler. Kıskananlar varsa onlara da ferahlık verecek yerler yapıyoruz. Onlar da buyursun gelsinler” görüşlerinde bulundu.
PANORAMİK VE DOĞAL SEYİR TERASI OLACAK 
Başkan Başdeğirmen, “Isparta’nın panoramik ve doğal seyir terası Çünür Tepesi, belediyemizin işleteceği aile dostu ortamı, ekonomik fiyatları, zengin çeşitlilikleri, kaliteli hizmeti ile hemşehrilerimize hizmet verecek. Çünür Tepesi’nde restoran, yöresel pazar, ticari birimler, gül bahçesi, dağ kızağı, çocuk köyü, hobbit evleri, piknik alanı, engelsiz park ve yürüyüş-koşu parkuru olacak” dedi. 
Gölcük Tabiat Parkı’nı da devraldıklarını söyleyen Başkan Başdeğirmen, orada uygun fiyatlar ve güzel hizmetlerle vatandaşlara hizmet edeceklerini bildirdi.
SANDIĞA GİDEREK OYUNUZU KULLANIN 
Vatandaşlara 31 Mart yerel seçimlerinde sandığa giderek oy kullanın çağrısında bulunan Başkan Başdeğirmen, “5 yıl içerisinde yaptığımız hizmetlerimiz ve verdiğimiz sözleri yerine getirmemizden dolayı 31 Mart’ta sizden yeniden destek ve dualarınızı istiyoruz. Oy ve dualarınızla sizlere yeni dönemde de hizmet etmek istiyoruz” dedi.
Konuşmanın sonunda küçük bir çocuk Başkan Başdeğirmen’e hediye verirken, AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları da tanıtıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.