DURMADAN MESAİ HARCAYAN SÖNMEZ'E BÜYÜK DESTEK
Isparta’nın faydasına çalıştıklarına ben şahidim

MHP Milletvekili Adaylarının ziyaretinde konuşan Mimarlar Odası Başkanı Caner Ataseven, “Basri Sönmez ve MHP ekibinin Isparta’nın faydasına çalıştıklarına ben şahidim” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları Hasan Basri Sönmez, Ahmet Kaya ve Cennet Toker Mimarlar Odası Isparta İl Temsilciliğini ziyaret ettiler. Belediye eski Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ülkü Ocakları Başkanı Furkan Tamer ve parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette mimarlar 31 maddelik istek ve taleplerini MHP heyetine sundular.
''ATASEVEN: “MHP DIŞINDA NASILSINIZ DİYEN OLMADI”
Ziyarette konuşan Mimarlar Odası Başkanı Caner Ataseven, “Seçim zamanı dışında başka hiçbir parti bizi ziyaret edip de ‘nasılsınız, dertleriniz nedir’ demedi. Basri bey İl Başkanı iken de bizi ziyaret etti. Tarafsız bir gözle söylüyorum, böyle bir şeyi keşke diğer siyasi parti temsilcilerinden de görseydik. Basri Sönmez ve MHP ekibinin Isparta’nın faydasına çalıştıklarına ben şahidim. Bizlere değer verdiğiniz için teşekkür ediyorum çünkü günümüzde teknik insanların değeri hiç olmadığı kadar düştü.” Dedi.
''SÖNMEZ: “BİZDE SÖZ NAMUSTUR”