TOBB MESLEKİ TEKNİK VE ANADOLU LİSESİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2022-2023 eğitim öğretim sezonun 12. sınıf öğrencileri için coşkulu bir mezuniyet töreni düzenledi.

ISPARTA Yayın: 07 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 07.06.2023 13:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve ekibi öğrencileri bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin son sınıf öğrencileri cübbelerini giydi, keplerini taktı ve mezuniyet sevincini yaşadı. Mezuniyet törenine ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Şakir Uygun ve Hüseyin Dede, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Ara elaman sorunun çözümünde TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin önemli bir okul olduğunu ifade eden ITSO Başkanı Çelik, öğrencilere birçok tavsiyede bulundu.

Başkan Çelik konuşmasında şunları söyledi, “Değerli öğrencilerimiz artık yeni bir hayata başlıyorsunuz. Çocukluk döneminden çıktınız, olgunluk dönemine doğru gidiyorsunuz. Ülkemizin ve bizlerin geleceği şüphesiz ki sizlersiniz. Sizlere emek veren öğretmenlerimize, okul yönetimine ve Milli Eğitim camiasına teşekkür ediyorum. 2015 yılında bu okulun temelini Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı ile atarken yüksek tahsilli olup da iş bulamayan kalmasın. Alın teriyle çalışan, sanayimizde hizmet verebilecek ama gelirini de güzel bir şekilde elde edebilecek ara elaman dediğimiz gençler yetiştirelim istedik. Bu amaç doğrultusunda okulumuzu kurduk. Elbette ki daha yükseğine gitmek isteyenler olacaktır. Okuyabildiğiniz kadar okuyun, daha ileri seviyelere ulaşın. Ama ben okumayacağım, hayata atılacağım diyorsanız da yaptığınız işi severek, inanarak ve keyif olarak yapın. Böylece hayat boyu başarılı olabilirsiniz ve büyüdüğümüz yörelere fayda sağlayabilirsiniz. Benim sizlerden ricam her ne olursa olsun inanarak yapın. Ülkemize ve milletimize güvenin.” dedi.

Öğrencilere mutlaka hayallerinin olmasını tavsiye eden Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin de “Çünkü hayalleri olmayanın hedefleri, hedefleri olmayanın ise yolu olmaz.” diye konuştu.

Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı ise öğrencilerin geleceği için okula her türlü imkanı sağlayan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Ticaret Borsası’na teşekkürlerini iletti, öğrencilere de ‘Bu imkanları boşa harcamayın.’ tavsiyesinde bulundu.

Konuşmaların ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Daha sonra sahneye davet edilen mezun öğrenciler kep attı. Protokol üyeleri de bu coşkulu anlara eşlik etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.