BAŞKAN YURDABAK'IN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERİYOR

Isparta'nın Sütçüler ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak 124 adet konut için temel açma hazırlıkları başladı.

ISPARTA Yayın: 26 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2024 10:49:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta, Sütçüler Belediye Başkanı görevini başarıyla sürdüren ve bunun mükafaatı olarak 2. dönemindede görevine tekrar seçilen Sütçüler Belediye Başkanı İsmail YURDABAK, göreve geldiği ilk günden itibaren yapmış olduğu girişimlerin meyvelerini topluyor.

Toplam yatırım değeri 253 milyon lira olan bu konutlar için her ay enflasyon farkı ve artı KDV ödeneceği belirtildi.

Temel açma çalışmalarıyla ilgili yapılan açıklamada, "Sütçüler ilçemizde TOKİ tarafından yapılacak 124 adet konutun temel açma hazırlıkları başlamıştır. Toplam yatırım değeri 253 milyon lira olan bu projede, her ay enflasyon farkı ve artı KDV ödenecektir" ifadelerine yer verildi.

Yapılan duyuruda ayrıca, "Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermeden bu projenin başarılı bir şekilde tamamlanmasını nasip etsin" temennisinde bulunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.