YAPTIĞINIZ HİZMETLER SAYMAKLA BİTMEZ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Fatih Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

ISPARTA Yayın: 14 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.09.2023 17:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News

Mahalleye gelişinde vatandaşların ve çocukların ilgisi, yakılan meşaleler ve atılan havai fişeklerle karşılanan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Geleceğin Şehri Isparta için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü söyledi. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Fatih Mahallesine yaptığı yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkür eden Mahalle Muhtarı Osman Başpınar, “Başkanım mahallemize yapmış olduğunuz yatırımlar saymakla bitmez” dedi. 
Mahallelerine gazi, gazi yakınları ile şehit yakınlarının kullanımı için dernek binası kazandırıldığını aktaran Muhtar Başpınar, “6 ay gibi kısa bir sürede Fatih Sultan Mehmet’in ismini taşıyan mahallemize yaptınız, bizim için bir onur, büyük bir gurur” ifadelerinde bulundu. 
Fatih Mahallesine Isparta’nın en büyük ve modern bir spor kampusu, Siber Gençlik Merkezi yapıldığını, yağmur suyu probleminin çözüldüğünü artık hiçbir eve su basmadığını söyleyen Muhtar Başpınar, pazar alanı kurulan caddenin asfaltlandığını kaydetti. Başpınar, “Küme evlerimiz yıllarca unutulmuştu, size anlattığımızda 54 hanemizin bulunduğu alanı altyapısıyla yenilediniz, 30 gün içerisinde doğalgazımız yandı. Başkanım o kadar çok hizmet ettiniz ki bunları anlatmakla bitmiyor. Tüm hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 
Fatih Mahallesine her geldiğinde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanmasından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen mahalle sakinleri tarafından kendisine yöneltilen istek ve önerileri dinledi, anında yapılabilecekler noktasında ilgili müdürlüklere talimat verdi. 
Fatih Spor Kampusu içerisine boks ringi isteyen ve bu sayede müsabakalar düzenleyebileceklerini söyleyen bir vatandaş böylelikle kendilerini spor anlamında daha da geliştirebileceklerini söyledi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de bu konuda çalışma yapılması noktasında daire müdürlerine talimat verdi. 
Muhtarlığın yanında bir saha olduğunu ve küçük çocukların top oynadıklarını dile getiren bir vatandaş da buradaki zeminin değiştirilmesi talebini iletirken, bu taleple ilgili olarak da Başkan Başdeğirmen konuyla ilgili çalışma yapılması talimatı verdi.
Mahallerine yapılan her türlü hizmetten dolayı ayrı ayrı teşekkür eden bir vatandaş ise mahallelerindeki caminin avlusunun yenilenmesi ve kilit taşı döşenmesinden dolayı çok memnun olduklarını aktardı. Vatandaş, mahallelerinin en büyük eksikliklerinden birisinin de düğün salonu olduğunu dile getirirken, “Mahallemizde bir düğün salonumuz yok” dedi. 
Başkan Başdeğirmen ise vatandaşın düğün salonu talebine karşılık bu konuda çalışılması talimatı verdi. Başkan Başdeğirmen, muhtarlık ofisinin de bulunduğu alanda 500 metrekarelik bir düğün salonu için proje çalışmalarına başlanılması talimatı verirken, “Zemin katı sosyal tesis, üst katı düğün salonu şeklinde bir proje hazırlayalım. Bir ay içerisinde proje tamamlansın. Mahallemizin o eksikliğini de gidermiş olalım” görüşlerinde bulundu.
“Güller diyarı güzel Isparta’mızın gül yüzlü ve güler yüzlü insanı Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen mahallemize hoş geldiniz” diyen bir vatandaş da yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 
Mesleği gereği yurt içi ve yurt dışından Isparta’ya tedavi olmak için gelen çok sayıda insanla karşılaştığını ve bu vatandaşların şehri çok beğendiklerini, övgüyle bahsettiklerini anlattı. Başkan Başdeğirmen de “Dışarıdan gelen misafirlerimizin şehrimizi beğenmesinden dolayı en çok mutlu olanlardan birisi de benim. Bu memlekete yıllarca hizmet etmeye çalıştık, yapmış olduğumuz çalışmaların takdir görmesi bizleri mutlu ediyor” ifadesinde bulundu. 
Yapılan hizmetlerden, şehre kazandırılan yatırımlardan dolayı teşekkür eden bir vatandaş da “Başkanım, geldin geleli belediye başkanı olarak en popüler işleri her mahalleye yaptınız. Allah razı olsun. Isparta’yı yaşanır güzel iller arasına dahil ettin” diye konuştu. 
Çocuklarda spor yapabilmeleri için mahallelerine kazandırılan spor kampusu ve yüzme havuzundan ve okullarına yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in 4,5 yıllık görev süresi içerisinde engellilere büyük önem verdiğini dile getiren bir vatandaş “Başkanım bundan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Başdeğirmen de “Engellilerimizin tüm sorunlarıyla ilgilendik. Göreve geldiğimiz güne kadar 30 adet akülü tekerlekli sandalye dağıtılmış. 4,5 yıl içerisinde biz 360 adet akülü tekerlekli sandalye dağıtımı gerçekleştirdik. Biz bu işi çok önemsiyoruz. Manuel tekerlekli sandalye olarak çok daha fazlasını dağıttık. Engellilerimizin evlerindeki bankolarına, girişlerine kadar her türlü sorunlarıyla ilgilendik. Evlerindeki elektrikli karyolasına kadar tüm isteklerini yerine getirdik, kişisel bakımlarını yaptık, yapıyoruz. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın her zaman emrindeyiz. Belediye sosyal bir belediyecilik. Sayın Cumhurbaşkanımız bunu bize böyle öğretti. ‘Sosyal belediyecilik demek insana dokunmak demek, isteklerini yerine getirmek demek’ dedi ve biz bu yolda tüm insanlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için Allah’ın izniyle yanlarındayız. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. 
Yine bir vatandaş hastasına tekerlekli sandalye talebinde bulunurken bu talepte anında karşılık buldu. 
Programın ardından Fatih Mahallesi Muhtarı Osman Başpınar ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Savcı tarafından Başkan Başdeğirmen’e teşekkür plaketi sunuldu.    
Fatih Mahallesi Muhtarı Osman Başpınar mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti. 
Küme evlerde yaşayan ve evlerine altyapı ve doğalgaz hizmeti gelen bir vatandaş da Başkan Başdeğirmen’e küme evlerde oturan tüm sakinler adına karanfil verdi. 
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Savcı da gelişen ve gelişmekte olan Fatih Mahallesinin bir ferdi olarak derneklerinin bu mahallede olmasının kendileri için büyük bir şans olduğunu dile getirdi. Savcı, “Özellikle 2019 seçimlerinden önce, seçim yatırımlarında olmamasına rağmen 6 ay gibi kısa bir zamanda bizi atıl bir binadan çıkaran Şükrü Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kendisinden Allah razı olsun” ifadelerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.