MENGİ KARDEŞLER SICAK YUVALARINA KAVUŞTU

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Sidre Mahallesi’nde uygun olmayan şartlarda hayatlarını sürdüren engelli Fatime ve Mustafa Mengi kardeşlere yeni sıcak bir yuva kazandırdı.

ISPARTA Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 16:12:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, göreve geldiği günden bu yana engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşuyor, yapılması gerekenlerle ilgili her türlü imkanı seferber ediyor. Özellikle engelli vatandaşların uygun olmayan evleri yenilenirken, evlerinin içerisinde de hayatlarını kolaylaştırıcı düzenlemeler gerçekleştiriliyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in eşi Şadiye Başdeğirmen de engelli vatandaşlarla ilgili gerekli destekleri sunuyor. 

Sidre Mahallesi’nde ikamet eden engelli Fatime ve Mustafa Mengi kardeşlerin yaşadıkları ev günün şartlarına çok uygun değildi. Başdeğirmen çifti, Mengi kardeşlerin evlerinin yenilenmesine yardımcı oldu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ve AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı, Isparta eski Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile AK Parti MKYK Üyesi Betül Altınsoy, yeni sıcak bir yuvaya kavuşan Mengi kardeşleri ziyaret ederek, yeni evlerinin anahtarını teslim etti. 
Başdeğirmen çifti, Mengi kardeşlerle sohbet ederek, yeni evlerinin hayırlı olması dileklerini iletti. Fatime Mengi, yeni evinin kapısını Şadiye Başdeğirmen ve AK Parti MKYK Üyesi Betül Altınsoy’la birlikte açtı. Daha sonra hep birlikte evi gezdiler. 
Sidre Mahallesi Muhtarı Hacer İnci Özbey, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen’in destekleriyle Mengi kardeşlerin yeni evlerine kavuştuğunu söyledi. Özbey, “Başkanımıza ve Şadiye hanımefendiye çok teşekkür ederim” dedi.
Başkan Başdeğirmen de “Eşim Şadiye Hanım ailemizle ilgilenerek yapılması gerekenleri yaptı” derken AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı, Isparta eski Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç de “Hayırlı olsun inşallah” diye konuştu.
Mahalle sakinleri de Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “Allah razı olsun. Hizmetlerinizden memnunuz” dediler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.