SDÜ REKTÖRÜ SALTAN'DAN YALVAÇ ZİYARETİ

Süleyman Demirel Üniversitesi’nin yeni rektörü Prof.Dr. Mehmet Saltan, göreve başlamasının ardından gerçekleştirdiği birim ziyaretleri kapsamında Yalvaç’ta da ziyaret ve görüşmeler gerçekleştirdi.

ISPARTA Yayın: 03 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 03.10.2023 16:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Google News

Rektör Saltan, ilk olarak SDÜ’ye bağlı Atayalvaç Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek akademik personelle akademik kurul toplantısı gerçekleştirdi.

Yalvaç’a Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet Gençtürk ve Genel Sekreter Vahdettin Aydın’la birlikte gelen Prof.Dr. Saltan, daha sonra kardeş üniversite olarak tabir ettiği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’ne bağlı Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör. Halit Toptaş ve Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Doç.Dr. Mualla Birgül Huban’ı ziyaret ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.