DAVRAZ KAPALI PAZARYERİ BU KEZ SEVGİDEN YIKILDI

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Davraz’da düzenlediği mitingine yoğun katılım yaşandı.

ISPARTA Yayın: 29 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 29.03.2024 14:11:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News

Meydanı dolduran hemşehrilerine seslenen Başdeğirmen, “Davraz Kapalı Pazar yeri bu gece yıkılıyor, ama bu kez kardan değil sevgiden” dedi. 

KONUŞAN KONUŞSUN ISPARTA SİZİ BİLİYOR
Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen seçime 2 gün kala Davraz Kapalı Pazaryerinde büyük bir miting gerçekleştirdi. Miting alanında büyük bir coşku yaşandı, meşaleler, havai fişekler, yoğun katılımla gerçekleşen mitingde, Davraz’da 5 yıl önce belediye personeli tarafından açılan pankartlar tekrar miting alanındaydı. Belediye personelinin net bir şekilde tam desteğini açıkladığı Başkan Başdeğirmen için açılan pankartlarda, ‘Başkanım Belediye Personeli Seninle’, ‘Daima Hazırız, Daima Yanındayız Başkanım’, ‘Başkanım Belediye İşçileri Seninle’ yazıları yer aldı. Miting esnasında ayrıca Küçük Hacılar Köyü sakinleri de meydanda gelerek açtıkları ‘Efsanelerin efsanesi gönüllerimizin başkanı Şükrü Başdeğirmen’ pankartıyla tam destek verdi. Yine miting alanında açılan ‘Konuşan konuşsun, Isparta sizi biliyor başkanım. O kadar’, ‘Başkan amca merak etme yenilecekler’ gibi pankartlarda dikkat çekti.
AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, Gençlik Kolları Başkan Vekili Halil İbrahim Öz’ün de katıldığı programda konuşan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, coşkulu kalabalığa “Baktım ki Davraz Kapalı Pazaryeri yıkılıyor. Neden yıkılıyor? 30 santim kardan dolayı değil, yapımdaki hatadan değil, vatandaşın yoğunluğundan yıkılıyor, yoğunluğundan” diyerek teşekkür etti. 
HİZMETLERİ MESAİ ARKADAŞLARIMIZLA YAPTIK
5 yıl önce açılan pankartların bugün yine meydanlarda açılmasının kendisini duygulandırdığını dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Sizlerle 5 yıl boyunca mesai arkadaşlığı yaptık ve az önce gösterdiğimiz 153 hizmetin yer aldığı çalışmaları ben yapmadım, beraber yaptık. Sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.  

DAVRAZ’A 2.SOSYAL TESİS YAPILACAK
Davraz Mahallesine 5 yıllık görev süresinde yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Başdeğirmen, mahallede bir tane sosyal tesis bulunduğunu 2’ncisinin de önümüzdeki dönemde yapılacağını dile getirdi. 

KÖY GARAJI VE BÖLGESİ CAZİBE ALANI OLACAK
Yine yapacakları çalışmalardan birinin de Köy Garajı ve bölgesini günün koşullarına göre yenilenmesi olduğunu dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Sadece köy otobüsleriyle gelen vatandaşlarımızın değil, sadece Davraz mahallesi ve yakın mahallelerin istifade ettiği bir Pazar değil, 44 mahalle sakinimizin gece gündüz gelerek alışveriş yapabileceği nezih bir alan haline getireceğiz” görüşlerinde bulundu. 

AQUAPARK MASAL PARK OLUYOR
Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, mahkeme süreci dolayısıyla yıllarca kaderine terk edilen, 15 yıldır atıl kalan Davraz Mahallesindeki aquaparkı belediyeye kazandırdıklarını ve Aquapark’ı Masal Park’a dönüştüreceklerini söyledi. 15.800 m2 alana sahip Masal Parkta çocuklara, gençlere, yetişkinlere her yaştan vatandaşlara hitap eden alanların bulunacağı parkta çocuklar masal ve çizgi film kahramanları ile buluşacak, aileler keyifli vakit geçirebilecek. Başkan Başdeğirmen, “15 yıl önce mührü belediye bu tesise vuruyor. O günden sonra işyeri sahibi batıyor ve bakımsız kalıyor. Gelir gelmez ilgilendik, hukuki süreç vardı. İşletmecisiyle oturduk anlaştık, yeri bize teslim etti. Güzel bir proje hazırladık. Çocuklarımıza ve kadınlarımızın ağırlıklı faydalanabileceği bir park oluyor” müjdesi verdi. 

GÖLCÜK TABİAT PARKINDA GİRİŞ 
ÜCRETİ TABELASI TERS GELECEK
Son 6 yıldır Ispartalıların yüksek giriş fiyatları başta olmak üzere çeşitli nedenlerle kullanamadığı Gölcük Tabiat Parkının kullanımının Isparta Belediyesine geçtiğini söyleyen Başkan Başdeğirmen, “Hem giriş ücreti yüksekti hem de istediğimiz hizmeti alamadık. Bizde kiracı firmayla anlaştık ve üzerimize aldık. Tabelada bundan sonra 100- 500 lira yazan araç giriş fiyatları ciddi anlamda düşürülecek ve vatandaşımızın kullanımına yapacağımız yeni düzenlemelerle geçirilecek” ifadesinde bulundu.  
ÇÜNÜR TEPESİNİ BELEDİYEYE ALDIK
Başkan Başdeğirmen, Çünür Tepesinin mülkiyetinin hazine bakanlığında olduğunu yaptıkları görüşmeler sonrasında 133 bin metrekarelik alanı belediyeye kazandırdıklarını belediye mülkleri ile birlikte toplam 255 bin metrekarelik alanda yeni bir proje hazırladıklarını söyledi. Çünür Tepesinde yöresel pazar, ticari birimler, gül bahçesi, dağ kızağı, çocuk köyü, hobbit evleri, piknik alanı, engelsiz park ve yürüyüş-koşu parkuru gibi çok sayıda sosyal faaliyet alanı bulunacağını dile getiren Başdeğirmen, “Orası da şehrimizin en güzel yerlerinden birisi olacak” dedi. 

SU UYUR MUHALEFET UYUMAZ
AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de seçim süreci boyunca kendilerini hiç yalnız bırakmayan Isparta halkına teşekkür etti. Gökgöz, “Bu coşku bu sevgi Allah’ın izniyle 31 Mart’ta büyük bir çağlayanın akacağının Isparta’da AK Parti belediyeciliğinin devamını, gerçek belediyeciliğin ne olduğunu rakiplerde öğrenecek. Bugüne kadar ellerinden geleni artlarına koymadılar, ancak son iki gün yapmayacakları manasını taşımaz. Su uyur muhalefet uyumaz dolayısıyla buradan muhalefete çağrımız hiçbir şey bilmiyorsanız gelin Davraz Kapalı Pazaryerindeki insanlarımızın coşkusuna buradaki sevincine, heyecanına, aşkına ortak olun. Hiç olmazsa bunu yapında bu Ispartalı sizi affetsin. Yoksa sandığın dibine gömmek için Pazar gününü bekliyor bu vatandaşlarımız. Çünkü iftiralarının, çamurlarının ardı arkası kesilmedi. Ne söylerlerse söylesinler, hepsi boş” görüşlerinde bulundu. 

CUMHUR İTTİFAKINI YAŞARIZ, 
HİSSEDERİZ, EDEBİYATINI YAPMAYIZ
İl Başkanı Furkan Cem Er ise “Bu meydandaki kalabalık tarafını belli etmeye 31 Mart seçiminde AK Belediyeciliği, Şükrü Başdeğirmen’i tekrar belediye başkanı yapmaya gelmiş olarak görüyorum. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliğinde Cumhur İttifakını yaşarız, hissederiz. Bunun edebiyatını yapmayız. Allah’ın izniyle 31 Mart seçimlerinde AK Parti olarak belediyeyi kazandıktan sonra da yine iki liderin arkasında davamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.