VEKİL SÖNMEZ'DEN BAKAN YUMAKLI'YA ZİYARET

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 16:41:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Ziyarette Eğirdir Gölü gündemi üzerinde durulurken, Bakan Yumaklı, gölü çok önemsediğini ve çalışmaların yapıldığını, acil olarak hayata geçirileceğinden bahsetti. 
Milletvekili Sönmez ziyaretle ilgili açıklamasında; “Gazi Meclis’imizde Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ettim. Isparta’mızın tarım alanındaki hizmetleri, çiftçilerimizin menfaati için TARSİM hasar ödeme şartlarının iyileştirilmesi ve Isparta’mızın göz bebeği Eğirdir Gölü konusunda görüşmeler gerçekleştirdik. Bakanımız; Eğirdir Gölü’nü çok önemsediklerini, göl ile ilgili çalışmaların yapıldığını ve acil olarak hayata geçirileceğini söyledi. TARSİM konusunda düzenlemeler yapılacağının da altını çizdi.  Bakanımıza misafirperverliği ve Ispartamıza olan ilgisinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.