KALICI ESERLERİNİZ VAR

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ziyaretini Yeni Sanayi Sitesi’nde sürdürdü.

ISPARTA Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 11:54:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart’ta gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde desteklerinin Başkan Başdeğirmen’le olduğunu belirten esnaf, “Başkanım her zaman yanındayız. Bugüne kadar yeni gelen başkanlar hep kaldırım söküyorlardı. Sizin kalıcı eserleriniz var” dedi. 

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Yeni Sanayi Sitesi’nde esnafı ziyaret eden Başkan Başdeğirmen, her zaman esnafın yanında olduklarını yeni dönemde de esnafın yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı. Başkan Başdeğirmen’e ziyareti sırasında AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti.
31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’i desteklediklerini belirten esnaf, “Başkanım her zaman yanındayız. Oyumuz sizinle. Bugüne kadar yeni gelen başkanlar hep kaldırım söküyorlardı. Sizin kalıcı eserleriniz var. Farklı siyasi düşüncede olanlar da size oy verecekler. Bunu görüyoruz. Yiğit adıyla anılır. Biz sizden razıyız. Tüm dualarımız sizlerle” dedi.
Güzel sözleri için esnafa teşekkür eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, şehre bugüne kadar güzel hizmetler kazandırdıklarını ifade ederek, “Aldığın görevi hakkıyla yapmak gerekiyor. Yeni dönemde daha çok konuşulacak konuları bırakacağız” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.