POLİS TEŞKİLATI'NIN KURULUŞUNUN 179. YILDÖNÜMÜ

Kurulduğu gün olan 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile devletimizin bölünmez bütünlüğünü korumayı amaçlayan Türk Polis Teşkilatı, kuruluşunun 179. yılını kutluyor.

ISPARTA Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 12:19:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Vali Aydın Baruş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak ve beraberindeki polisleri konuk etti. Polis Teşkilatının gününü kutlayan Vali Baruş, Isparta Emniyetinin başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

Ziyaret dolayısıyla  bir açıklama yapan Vali Baruş, “Polis haftası münasebetiyle yapmış olduğunu ziyaretten dolayı öncelikle teşekkür ederim. İçinde bulunduğumuz hafta Türk Polis Teşkilatı’nın gurur haftası. Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında polis haftasını idrak ediyoruz. 1845 yılından beri büyük bir gururla hizmet eden bu köklü teşkilat, o günden bugüne milletimiz için yapmış olduğu çalışmalarla milletimizin daima takdirini kazanmış ve halkımızın sürekli içerisinde olarak onlara  her konuda yardımcı olmayı ilke edilmiş bir teşkilat. Bugün de Türk Polis Teşkilatımız, sahip olduğu personel ve teknolojik imkanlar sayesinde dünya üzerinde örnek gösterilen teşkilatlardan biri olmaya devam ediyor. Vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için her türlü suç ve suçlu ile mücadelede büyük başarılar elde ederek görevine devam ediyor. Isparta ilimizde de emniyet teşkilatımızın yapmış olduğu çalışmalar neticesinde bugün çok daha huzurlu ve güvenli yaşamanın mutluluğunu idrak ediyoruz. Burada görev yapan tüm arkadaşlarımız; asayişinden trafiğine, terörle mücadelesinden organize suçlarla mücadeleye çevik kuvvetinden çocuk şubesine kadar Isparta insanın daima içinde olarak ve onların huzur ve güvenliğini temin noktasında daima yanlarında olduğunu hissettirerek görevlerine devam ediyor. İlimiz genelinde görev yapan ve fedakarca 24 saat esasına göre bu görevini yılmadan, bıkmadan, usanmadan büyük bir feragatle yerine getiren tüm polis arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum ve sizlerin nezdinde tüm arkadaşlarımızın haftasını kutluyorum. Bilvesile yaklaşmakta olan Ramazan Bayramlarını da tebrik ediyorum. Allah aileleriyle birlikte, çocuklarıyla birlikte nice haftalara erişmeyi ve Ramazan Bayramı kutlamayı hepsine nasip etsin. Bir kez daha ziyaretiniz münasebetiyle teşekkür ediyorum. Polis haftanızı kutluyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.