ISPARTA'DA ''NARKOÇELİK-12'' OPERASYONU

Isparta’nın da aralarında bulunduğu 41 ilde düzenlenen “NARKOÇELİK-12” Operasyonlarında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

ISPARTA Yayın: 18 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2024 12:18:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Isparta’nın da aralarında bulunduğu 41 ilde düzenlenen “NARKOÇELİK-12” Operasyonlarında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi:

"Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik 41 İlde eş zamanlı olarak düzenlenen “NARKOÇELİK-12” Operasyonlarında;

856 Kg Uyuşturucu Madde ve

795 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi❗

268 Zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı❗️

Aziz Milletimizin Bilmesini İsteriz ki;

Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar❗️

❌ Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince;

558 ekip, 1.635 personel ve

44 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla Gaziantep, Nevşehir, İzmir, Mersin, İstanbul, Kayseri, Adana, Şanlıurfa, Bursa, Antalya, Osmaniye, Bitlis, Denizli, Kocaeli, Konya, Kırklareli, Edirne, Eskişehir, Van, Tekirdağ, Çorum, Ankara, Elazığ, Hatay, Muş, Samsun, Diyarbakır, Bolu, Amasya, Kars, Zonguldak, Malatya, Sakarya, Aydın, Bingöl, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Muğla, Tokat ve Karabük olmak üzere 41 ilde “NARKOÇELİK-12” operasyonları düzenlendi.

Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polisimizi tebrik ediyoruz. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.