YAPTIKLARINIZ, YAPACAKLARINIZIN TEMİNATIDIR

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Kaymakkapı Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu, yer altı çarşısında esnafı ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 17 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 17.02.2024 17:48:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başkan Başdeğirmen’in Isparta’ya çok güzel hizmetler kazandırdığını belirten esnaf ve vatandaşlar, “Yaptıklarınız, yapacaklarınızın teminatıdır” diyerek 31 Mart yerel seçimlerinde Başkan Başdeğirmen’e destek mesajı verdiler. 

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Kaymakkapı Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi, yer altı çarşısında esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler dileklerini iletti. 
Başkan Başdeğirmen’in hizmetlerini beğendiklerini belirten esnaf, “Allah yolunuzu açık etsin. Gönlümüz, yolumuz sizinle. Bu şehir sizinle güzel. Esnafımızla sizin sohbetinizi yapıyoruz. Gittiğimiz her yerde sizden bahsediyoruz, bunu elbirliği ile sonuca ulaştıracağız. Sizin yanınızdayız” görüşlerinde bulunurken Başkan Başdeğirmen, “Verdiğiniz oylara layık olabilmek için mücadelemizi veriyoruz” diye konuştu. 
Bir vatandaş da Başkan Başdeğirmen’in Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanını çok güzel bir bölge haline getirdiğini belirterek, “İstanbul’dan akrabalar geldi. Göstermiştim, gerçekten böyle mi dediler. Gittik, 10 dakika sadece baktık. ‘Helal olsun’ dediler, çok beğendiler. Aslında diğer adayların size ‘devam et’ demesi lazımdı. Benim bir siyasi partim yok ama sonucu belli bir seçim olacak. Farkla alacaksınız seçimleri. Allah hizmetlerinizi daim eylesin, muvaffakiyetler versin. Bu size duam olsun. Sizin 5 yıl önce belediye başkanı olacağınızı da bilmiştim. Yaptıklarınız, yapacaklarınızın teminatıdır. Önceki seçimde arkadaşlarıma ‘Şükrü başkan gelirse, kazanır’ demiştim. Nereden bildiğimi sordular. Ben şekilciyimdir, sizin o koltuğu dolduracağınıza inanmıştım. İnşallah şimdi de başaracaksınız. Ben bundan eminim. Allah ayağınıza taş değirmesin” derken Başkan Başdeğirmen, vatandaşa teşekkür ederek, yeni dönemde daha da güzel hizmetler yapacaklarını vurguladı. 
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, yer altı çarşısında da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. 
Bir esnaf eski köy garajı alanında 5 katlı bir binası olduğunu, önceki yıllarda istimlak sonucunda ucuza gittiğini belirterek, “Keşke siz olsaydınız o zaman değerini verirdiniz” dedi. Başkan Başdeğirmen, vatandaşların hakkını ve hukukunu koruyarak bugünlere geldiklerini, bundan sonra da aynı anlayışla hizmete devam edeceklerini söyledi. Başdeğirmen, “Ne yaparsak yapalım hiçbir esnafımızı mağdur etmeyeceğiz. Yaptığımız Üzüm Çarşısı ortada, esnafımızı mağdur etmedik. Orası çok güzel oldu, açık hava AVM gibi oldu. Önceden öyle değildi” dedi.
Kaymakkapı Meydanı’nda vatandaşlar ise 31 Mart yerel seçimlerinde Başkan Başdeğirmen’i desteklediklerini ifade ederek, “Arkanızdayız başkanım. Isparta sizinle gurur duyuyor” dediler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.