SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ KAZANMANIZI İSTİYORUZ

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Tunceliler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek aile sohbeti gerçekleştirdi.

ISPARTA Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 13:20:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Isparta’da yaşayan her bir bireyin faydalanabileceği yatırımları adil belediyecilik anlayışıyla sürdürmeye devam ettiklerini ve hayatları kolaylaştırmaya yönelik adımlar atmaya devam ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Bundan sonrada erişilebilir ve kapsayıcı belediyecilik anlayışımızla hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi. 

Ziyarette Dernek Başkanı Sabriye Aydın, Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in kendilerine emeğinin çok olduğunu söyleyerek, "Cemevi’nde sayın başkanımızın bize destekleri çok oldu. İç, dış sıvayı, kapıları, pencereleri, morg yapımı başta olmak üzere diğer birçok konuda bizlere çok faydalı oldu. Biz kendisine çok teşekkür ediyoruz, iyi ki var. Başkanımız bize bir telefon kadar yakın, her telefonu açıyor, bizi hiç kırmıyor” dedi. 
Yaptıkları işlerin herkese faydalı olacak çalışmalar olması yönünde adımlar attıklarını dile getiren Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Amacımız, vaktimizi vatandaşlarımızın en üst düzeyde faydalanabileceği hizmetlere ayırabilmek. Göreve geldiğimizden buyana bizlerin düsturu bu oldu. Şehrimize yeni bir taziye evi çalışmamız var. Orayı da hizmete açacağız. Isparta’mıza 2 adet taziye evi yapıyoruz bunlardan birisi Işıkkent Mahallesinde diğeri de Zafer Mahallesinde olacak. Yerini belirledik. Çünür Mahallesinde de bir Cemevi yapımı planladık” görüşlerinde bulundu. 
Başkan Başdeğirmen, kendisine gösterilen ilgiden ve samimiyetten dolayı çok teşekkür ettiğini belirterek, “Biz sizlere uzak değiliz. Her zaman yanınızdayız. Hep beraberiz, birlik olalım” ifadesinde bulundu.
Başkan Başdeğirmen’in kendilerine gösterdiği güler yüzünden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar da “Sizleri çok seviyoruz, ayağınıza sağlık. Bizden yana şüpheniz olmasın. Kazanmanızı istiyoruz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.