ISPARTA'DA KAÇAK İÇKİ OPERASYONU

Isparta Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Gönen ve Eğirdir İlçelerinde çok miktarda kaçak içki ve bandrole el konuldu.

ISPARTA Yayın: 18 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2024 12:13:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çevre illerden kaçak alkol getirilerek ilimizde satışı yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçen Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Gönen ve Eğirdir İlçelerinde çok sayıda kaçak içkiye el konuldu. Ayrıca 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Isparta İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü Ekiplerince, Kaçakçılık Suçlarının önlenmesi ve Kaçakçılarla mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, çevre illerden Isparta İline kaçak alkol getirilerek satışı yapılacağı bilgisi alınmıştır.

Son  bir hafta içerisinde Gönen ve Eğirdir İlçelerinde yapılan faaliyetler neticesinde, çeşitli markalarda (155) litre bandrolsüz Viski, (56) litre bandrolsüz Yeni Rakı olmak üzere toplam (211) litre kaçak içki ve (62) adet sahte bandrol ele geçirilmiş olup, dört şüpheli hakkında adli işlem başlatılarak, ele geçirilen içkilere ve bandrollere el konulmuştur.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.