ISPARTA HALKI BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'İN TÜM HİZMETLERİNİN KARŞILIĞINI NET VERDİ

ISPARTA HALKI BİR 5 SENE DAHA VİZEYİ BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'E VERDİ

ISPARTA Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.04.2024 20:57:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

       Isparta halkı ve Haber Akdeniz olarak öncelike Belediye Başkanlığı Seçimlerini ikinci defa kazanarak yeniden Belediye Başkanı olan Sayın Şükrü Başdeğirmen’i tebrik ediyor ve ikinci dönem görevinde ona başarılar diliyoruz. 
   Sayın Şükrü Başdeğirmen henüz belediye başkanı olmadığı dönemlerden bile Isparta Halkı’nın çok yakından tanıdığı simalardan birisi idi. Kendisi başkanlık görevinden önce belediye meclis üyeliği görevinde bulunmuş, 2001 yılından sonra 2013 yılına kadar Sanayi ve Ticaret Odası’nda çeşitli görevler almış ve 2013-2019 yılları arasında da Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu  Başkanlığı görevini yürütmüştür.  Ayrıca  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  Ticaret ve Sanayi Odaları  Konsey Üyeliği, Milletlerarası  Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Avrupa İşletmeler Meclis Üyeliği, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. 31 Mart 2019 tarihinden itibaren de Isparta Belediye Başkanlığı görevini yürütmektedir ve 31 Mart 2024 tarihinde ikinci defa Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. Bu görevlerin haricinde kendisi sosyal hayatta da oldukça aktif olup, yardım dernekleri ve spor kulüplerinde görev almıştır. 
     Sayın Şükrü Başdeğirmen Isparta’ya ve Isparta halkına aşık bir insandır ve tüm hayatını Isparta’nın imarı ve Isparta Halkı’nın refah ve mutluluğuna adamıştır. Kendisi yıllardan beri dur durak bilmeden Isparta’nın gelişmesi ve kalkınması için çalışmaktadır. Kendisi için mesai saati diye bir mefhum yoktur. O her zaman ve her yerde halkın sorunlarını çözmek için amade beklemektedir. Sayın Şükrü Başdeğirmen Isparta’da bir çok okulun açılmasına vesile olmuş ve Isparta’da bir çok yapı ve tesis kurarak Isparta’yı daha çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturmuştur. Göreve gelir gelmez uzun yıllardan beri atıl bir durumda bekleyen Meydan AVM’yi faaliyete geçirmiş ve şehir dışında kurulması planlanan yeni otoparkın inşasına başlamıştır. 
    Sayın Başkanımız Şükrü Başdeğirmen zengin-fakir, genç-yaşlı, yerli-yabancı ayırımı yapmadan tüm Isparta Halkının refah ve mutluluğu için çaba göstermektedir. Ayrıca emeklilerin hayat şartlarının iyileştirilmesi için de hükümet bazında faaliyetlerini sürdürmektedir. Isparta Halkı Sayın Şükrü Başdeğirmen’in tüm bu hizmetlerinin karşılığını net olarak vermiştir ve daima arkasında duracaktır.  Bizlerde tüm Isparta halkı olarak kendisine sonsuz teşekkürlerimiz bildiriyor ve başarılarının devamını Cenabı Hak’tan niyaz ediyoruz. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.